Hirdetés
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizoe
őstag
én azt mondom a második citys képre is hogy természetes. Amit lény alkot természetesnek kell lennie.. Kérdés akkor,hogy mi nem természetes. Semmi. Minden az...

A másik témáról, vagyis hogy az ember miért nem állat, válasz:
-Nem a fejlett kommunikáció miatt (vannak élőlények amik nálunk sokkalta bonyolultabban kommunikálnak, persze nem kell ezt felnagyítani, mivel nem a zh-t beszélik meg, de mindenképp azt gondolom, amit mi alapból tudunk - beszéd, nem emel ki minket.
-Nem azért - mert "gondolkudunk", mert agytevékenységnek hívjuk ezt, biologiailag megközelítve már nem is beszélhetünk pl. érzelmekröl ugye? Mert azt nem nagyon látja a mikroszkóp.
-Azokért a dolgokért vagyunk emberek, amiket nem lehet tudományosan leírni. Szóval lehet hogy egy tudós számára egy fejlett kutyámajom vagyok, de attól én még tudom ki vagyok. Épp ezért nem vagyok állat.
bocsha picit elszálltam, de hajnalban nem tudok foglamazni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Pánik a memóriapiacon
- OLED TV topic
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- További aktív témák...
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest