Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizoe
őstag
én azt mondom a második citys képre is hogy természetes. Amit lény alkot természetesnek kell lennie.. Kérdés akkor,hogy mi nem természetes. Semmi. Minden az...

A másik témáról, vagyis hogy az ember miért nem állat, válasz:
-Nem a fejlett kommunikáció miatt (vannak élőlények amik nálunk sokkalta bonyolultabban kommunikálnak, persze nem kell ezt felnagyítani, mivel nem a zh-t beszélik meg, de mindenképp azt gondolom, amit mi alapból tudunk - beszéd, nem emel ki minket.
-Nem azért - mert "gondolkudunk", mert agytevékenységnek hívjuk ezt, biologiailag megközelítve már nem is beszélhetünk pl. érzelmekröl ugye? Mert azt nem nagyon látja a mikroszkóp.
-Azokért a dolgokért vagyunk emberek, amiket nem lehet tudományosan leírni. Szóval lehet hogy egy tudós számára egy fejlett kutyámajom vagyok, de attól én még tudom ki vagyok. Épp ezért nem vagyok állat.
bocsha picit elszálltam, de hajnalban nem tudok foglamazni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Crimson Desert
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest