- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakeem
aktív tag
A jelenlegi legfrissebb verzsönt (R2D2_Custom_Style_Mix_v6.0-XWLP3) 5 órás strapa tesztnek vetettem alá. Semmi hétköznapi használat, only beállítások össze-vissza állítgatása, rendszer és "keret" programok telepítgetése és törölgetése. Energia használat sajnos nem játszott, mert a romot így is 15%os aksi mellett dobtam fel és utána is USBről töltöttem a telefont, ami ugye nem a leggyorsabb lehetőség. Jó pont hogy így is szép lassan és kitartóan de egyre feljebb kúszott a töltöttség. Gyári LPQ-nál hasonló esetben 1% töltődésre jutott volna 2% merülés.
Gyakorlatilag még hátra van a hétköznapi használatra való "belakás". Esetleg ott jelentkezhetnek problémák, de bízom benne hogy ilyesmivel nem fogok találkozni. Eddig nagyon megnyerő a rendszer. 5 csillagos nálam eddig. Ezen már szerintem nincs mit nagyon csiszolni, ha a következő 1-2 hetet összeomlás vagy kellemetlen bugok, stb nélkül kibírja. Grat!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest