- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Elnézést, lehet kicsit indulatosnak tűnhet az előbbi hszem.
De csak azért, mert ha valaki, én tudom, hogy azok az emberk, akik a videóban is szerepelnek, az életükből legalább 2 éven át minden délutánt, minden estét, és minden éjjszakát azzal töltöttek, hogy azok az Airshot-ok ne mázliból menjenek.
Volt olyan is, hogy bejött egy "idegen" és elkezdett anyázni, hogy luckshot, meg lucker, meg ilyen olyan szerencse stb...Aztán amikor 10.szerre kapták le levegőben, egymásután(!) akkor a szerencsétlen összeszégyellte magát, és kilépett!
Akkoriban az emberek spect-ben tanították egymásnak az airshotokat. Az egyik figyelte, és magarázta a másiknak hogyan lőjjön. Hogy amikor látja, hogy az ellenség ugrik, nézze meg milyen irányban, mekkora sebességgel, és milyen messze van tőle, és hogy mennyivel előre célozzon, és melyik irányba, és mikor lőjjön, hogy az pont telibe találja!
Szóval hidd el nekem, ezeknek a 80%-a nem luck, hanem skill
Új hozzászólás Aktív témák
- Medion Akoya P7817- i7-3632QM 2,2 GHz, 8Gb RAM, NVIDIA GeForce GT 730M 2 GB, Intel HD 4000
- Asztali PC R5 3600 RTX 2060 Super 16GB DDR4 512GB NVME
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude E6540- i7-4800MQ - 16GB RAM - Intel HD 4600 VGA
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest