- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Nagyon jó cikk, grat!
Vártam már egy ilyen cikket!
Nem gondoltam volna, hogy 1,4V környékén ennyit eszik...
most gondolkozom is erősen, hogy használjam-e 24/7 1,38V-on a procit... lehet lemegyek olyan 1,3V-ra és ott megéri, mert gyors meg nálam is olyan 40-45% OC van ott és nem is fogyaszt sokkal többet. Az a +10% fogyasztás nem vészes... egyébként ha valaki 1,45-1,50V alatt/környékén marad és ott használja 24/7-en a prociját (azaz minden nap, mind a 24 órában), akkor is élni fog legalább 10 évet a procija. Az Intel 0,85-1,50V-ig határozta meg a 65nm-es Core 2-k üzemfeszültségét. Csak 1,5V-on már nem adnak ki procit, mert ott sokat fogyasztana... amik annyira szarra sikerűlnek azokat ki se adják. A legmagasabb VID, amit láttam 1,39V volt csak. (VID: A proci alapfeszültsége, példányonként változik) A 45nm-es prociknál egyébként 0,85-1,35V ez a határ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest