Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Aweriot: Cloudflare és mi
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Nekem anno ASRock E350M1 deszka volt egy LC Power 1320MI házban.
Ott a BIOS tartalmazott egy olyan kapcsolót, hogy good night LED. Ez annyit tett, hogy a ledek fenyerejét kb 90%-kal csökkentette a BIOS.
Így ment évekig.
Az utód egy szintén Asrock QC5000-ITX lett. Ebből a BIOS-ból ez a fícsőr vagy kimaradt, vagy úgy eldugták, hogy 5 év alatt nem találtam meg... -
Pubszon
veterán
Igen, nem minőségi tápokat gyárt ahogy hallottam/olvastam róla, viszont ami ehhez jár, annak semmi köze az LC Powerhez.
A cikkben is írtam, hogy milyen picoPSU-t ad a házhoz.
Gondolom nagy mennyiségben megveszi és csomagolja a házakhoz.Viszont ami meglepett, az maga a ház minősége.
Durván jó anyaghasználat és illesztés az árához képest. Az egész ház 2 vagy 3mm-es feketére festett szálcsiszolt alumínium, minden csavaros, még a szellőzőrácsok is.
Nagyon kellemesen csalódtam!
-
Grats, jó kis gép, és még szépen is mutat!

-
M0ng00se
őstag
Építő jellegű hozzászólás következik: Laci Power

-
Pubszon
veterán
Köszi!
Direkt nem akartam lehúzni, jó ha világit, mert csak ennyiből tudom megállapítani hogy megy e a gép.
A poti 10 KOhm állásba állítva eléggé leveszi a LED-ek fényerejét.Szoftveres oldalon egy Win7 van és KODI a lejátszó.
Gondolkodtam LibreELEC vagy OpenELEC-en is, de végül maradok a Windowsnál.
Amit megfigyeltem, hogy egy FHD film lejátszása közben a CPU használat 20% körül mozog.
Nagyon keveset fogyaszt az egész gép, a tápegységet még csak langyosnak sem lehet mondani. -
pet007
aktív tag
Jo kis iras, en siman csak lehuznam azt a ledet az elejerol. Szoftveres reszrol is irsz majd? Erdekelne hogy mit tud kicsikarni magabol a kis j1900.

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G15 gamer laptop, Ryzen 9 6900HS, RTX 3070 Ti, 32gb DDR5 megvigyázott állapotban
- Niko Bis sarokkanapé FÉLÁRON sürgősen eladó!
- 2 TB, 1 TB, 500 GB 3,5 HDD bazár!
- 9gen i7 PC 1070ti vga-val
- Új 2k Gamer PC Ryzen 7 5800X/RX 9060 XT 16Gb OC/16- 32Gb DDR4/500Gb -2Tb SSD/750-850W 2-4 Év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest