- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Nekem anno ASRock E350M1 deszka volt egy LC Power 1320MI házban.
Ott a BIOS tartalmazott egy olyan kapcsolót, hogy good night LED. Ez annyit tett, hogy a ledek fenyerejét kb 90%-kal csökkentette a BIOS.
Így ment évekig.
Az utód egy szintén Asrock QC5000-ITX lett. Ebből a BIOS-ból ez a fícsőr vagy kimaradt, vagy úgy eldugták, hogy 5 év alatt nem találtam meg... -
Pubszon
veterán
Igen, nem minőségi tápokat gyárt ahogy hallottam/olvastam róla, viszont ami ehhez jár, annak semmi köze az LC Powerhez.
A cikkben is írtam, hogy milyen picoPSU-t ad a házhoz.
Gondolom nagy mennyiségben megveszi és csomagolja a házakhoz.Viszont ami meglepett, az maga a ház minősége.
Durván jó anyaghasználat és illesztés az árához képest. Az egész ház 2 vagy 3mm-es feketére festett szálcsiszolt alumínium, minden csavaros, még a szellőzőrácsok is.
Nagyon kellemesen csalódtam! -
-
Grats, jó kis gép, és még szépen is mutat!
-
Építő jellegű hozzászólás következik: Laci Power
-
Pubszon
veterán
Köszi!
Direkt nem akartam lehúzni, jó ha világit, mert csak ennyiből tudom megállapítani hogy megy e a gép.
A poti 10 KOhm állásba állítva eléggé leveszi a LED-ek fényerejét.Szoftveres oldalon egy Win7 van és KODI a lejátszó.
Gondolkodtam LibreELEC vagy OpenELEC-en is, de végül maradok a Windowsnál.
Amit megfigyeltem, hogy egy FHD film lejátszása közben a CPU használat 20% körül mozog.
Nagyon keveset fogyaszt az egész gép, a tápegységet még csak langyosnak sem lehet mondani. -
pet007
aktív tag
Jo kis iras, en siman csak lehuznam azt a ledet az elejerol. Szoftveres reszrol is irsz majd? Erdekelne hogy mit tud kicsikarni magabol a kis j1900.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest