- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brutaka
tag
Abban van az igazság, hogyha a kiadott válaszidőn belül a belső kereső nem találja meg a hivatkozást, csak archiválva, tehát felismeri hogy van ilyen, de képtelen megjeleníteni, akkor az internet chache-ben letárolt internetes oldalra dob vissza
(Asszem temporaly internet files talán amit én chache nek hívok, hibásan
)
-
Lenry
félisten
rákerestem erre a linkre... pontosabban a "gametrailers 57187" kulcsra... bárhonnan van ez linkelve, mindig a linkelő oldalt hozza vissza
a számot megváltoztatva valami másra más videók jönnek be (gondolom ez a GT-nek valami belső számozása)
ilyet még nem láttam, de magyarázat érdekelne
-
prof88 oldal jön be. Érdekes...Az utolsó öt számjegy a ludas. Azt kitörölve 404 error jön be, de már az eredeti oldalról.
-
Xirtam
veterán
én Chrome-t használok! De ez komoly link, lehet ez az internet bermuda 3 szöge?!
-
Crystalheart
őstag
Én nem tudom, hogy csináltad, hogy a GT-s link végül pont erre a Logoutos bejegyzésre vigyen, de nekem akkor is ez jött be, ha Firefoxba illesztettem kopipészttel a címet, pedig azt a böngészőt hetek óta meg sem nyitottam.
-
Xirtam
veterán
Én ha rákatintok megint ez az oldal jönn be!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Üdvözlet annak, aki olvassa ezt a kis szösszenetet!Térjünk egyből a tárgyra: a múlt héten megnéztem a...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest