- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha rám hallgatsz, a keretre nem kell sok pénzt kiadni, akár asztalossal is megcsináltathatod, ellenben a matrac nem lesz egy olcsó mulatság. A sima bonellrugós matracokat, és a minden egybe heverőket felejtsd el. Rugósból csak és kizárólag a táskarugós matracok jöhetnek szóba (40k +), vannak több komfortzónás változatok is, a mezei sima habszivacs matracok borzasztó kemények. a Hibrid habszivacs matracok egy fokkal jobbak (nekem ilyen van, hideghab, kókusz és habszivacs), a tiszta hideghab matracok borzasztó jók, csak drágák, vannak még a memóriahab matracok, értelemszerűen ezek is hibridek, nem csak sima memóriahabból állnak (nagyon puha, süppedős anyag), igencsak jó áruk van, de ennél kényelmesebben nem feküdtem még. Van egy általános okosság, miszerint a kisebb tömegű emberek puhább matracon alszanak jót, a testesebb, nagyobb tömegű emberek pedig a keményebb matracokat részesítik előnyben, de ez sem szentírás.
Ágyrács terén megint csak ki kell próbálni, túl nagy választék nincs, van, aminek emelhető a feje, van, ami motoros, de ez már luxus.
Csak úgy vásárolj, hogy bemész a kiszemelt boltba, és fekszel az ágyon jó sok percet. Senki nem fog hülyének nézni, nem véletlen vannak lefóliázva. Ha jó helyre mentél, és van készlet, kihozathatsz több matracot, kipróbálni őket. Csak így lehet ágyat vásárolni. Gondolj arra, hogy igencsak sok időt fogsz rajta tölteni.
Tippek itt: [link] De mindenképp ki kell próbálni őket, szánj rá időt!
Én JYSK-ben vásároltam, egy a baj velük, hogy nagyon kicsi a készletük az áruházaknak. Érdemes neten megnézni, mi a választék, kinézni pár szimpatikus matracot, és elereszteni pár telefont a közeli áruházakba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gerner1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest