Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

Nah, végül egy Dell Latitude D610-re hoztam át próbaképpen, és láss csodát, elindult.:DDD Annyit kell erről tudni, hogy ezen már van SP2, a durcis gépen nincs, szerintem amiatt akadt ki. De mindegy, mert amúgy botrányosan megy, köszönhetően az integrált grafikai csodának (ami viszont adott esetben elveri a 64-bites FX5200-ast, szóval azért azzal is lennének fenntartásaim).:D (A proci itt még csak-csak elég lenne, mivel 1,6-os - de nem 16 szelepes:DDD - Pentium M-ről van szó, ellenben a durci csak 1,2-es, és a minimumként írt 2 GHz-et - litert - bőven nem éri el.:o) Gondoltam megnézem, hogy mi is ez a játék: na majd otthon (januártól) láthatok belőle többet.:R Le se tagadhatnák amúgy, hogy Invictus-os, anno toltam a CRC2005-öt, és így a tutorial alapján eléggé arra, meg az elődre (az első nagy durranásra: régi motorosoknak a terep2 is ismerős lehet, ami bizony ennek az alapja volt:K), az Insane-re hajaz...:) Jah, amúgy [PH]DigitXT néven fogok játszani, ha lesz időm, de ezt már asszem a másik (nagy) topikba kéne írnom.:))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés