Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgabor
aktív tag
LFS forever! :-)
Igazi szimulációt ingyen online játékban!!! -
ABnormal
őstag
én meg csak a hátsó kameraállásból tudom vezetni...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
venember83
üzenetére
A hátsó két kameraállás tényleg nagyon gagyi

Én a műszerfalas nézetet választottam, de a motorháztetős se rossz

-
venember83
nagyúr
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Nem ismerem a palyakat, ez lehet a fo ok, de az mar biztos, hogy belulrol lehet erezni a kocsit, kulso kameraval vezethetetlen.
mod: kosz a dicseretet/elismerest.
#96: Muszerfalassal mentem. Mivel a Kawana hatsokerekes, igy nem art ha latom az elso oszlopokat is, igy jobban lehet erezni, ha elindul az auto segge valamerre.
-
DigitXT
félisten
Nah, végül egy Dell Latitude D610-re hoztam át próbaképpen, és láss csodát, elindult.
Annyit kell erről tudni, hogy ezen már van SP2, a durcis gépen nincs, szerintem amiatt akadt ki. De mindegy, mert amúgy botrányosan megy, köszönhetően az integrált grafikai csodának (ami viszont adott esetben elveri a 64-bites FX5200-ast, szóval azért azzal is lennének fenntartásaim).
(A proci itt még csak-csak elég lenne, mivel 1,6-os - de nem 16 szelepes
- Pentium M-ről van szó, ellenben a durci csak 1,2-es, és a minimumként írt 2 GHz-et - litert - bőven nem éri el.
) Gondoltam megnézem, hogy mi is ez a játék: na majd otthon (januártól) láthatok belőle többet.
Le se tagadhatnák amúgy, hogy Invictus-os, anno toltam a CRC2005-öt, és így a tutorial alapján eléggé arra, meg az elődre (az első nagy durranásra: régi motorosoknak a terep2 is ismerős lehet, ami bizony ennek az alapja volt
), az Insane-re hajaz...
Jah, amúgy [PH]DigitXT néven fogok játszani, ha lesz időm, de ezt már asszem a másik (nagy) topikba kéne írnom.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Nn vagyok Krisztián5
és jó kis versenyeket nyomtunk! 
Persze, benne leszel te is
Természetesen a listába bekerülsz te is!!
(Ma már nem zaklatom a modikat ezzel, de holnap mindenféleképp!)Egyébként meg a jó autót választottál a Kawana jó kis kocsi
és hamar ráérzel ne félj! Ja és egész jól mész csak a végén valahogy "elfáradsz" 
(az elején mindig ott voltál az élbolyban) -
venember83
nagyúr
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Oke, megvolt a mai adag Krisztiannal s manhunttal

Esetleg bedobsz engem is a PT elso hsz listajaba?
venember83 - PT user name: venember.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Akad ha valamelyikünk csinál

-
Gratula a leíráshoz, a kedvenc gammámról
. Évek óta nem kötött le így semmi, NFS szériából a MW és a Hot Pursuit mérhető max ehhez
. -
feel good
aktív tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
van benne widescreen felbontás!
-
venember83
nagyúr
magyar <esetleg ph!-s> szoba?
-
feel good
aktív tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Oké-oké, ezt értem, és igazad van.
Az imént volt egy iszonyat komoly versenyem

TA 15 kör az oválon, voltunk hárman.. az első kör elején valahogy úgy meglöktem az elsőt, hogy összeütközött a harmadikkal, az egyik ott is maradt, a másik heveny szitkozódások után valahogy elindult. A következő körben megint összementek
Azt a szentségelést, amit kaptam, huhuhhh
-
X Factor
addikt
Ez teljesen ingyenes?
-
Stig20
tag
Jó kis írás lett, meg is hozta a kedvem a játékhoz. Ma le is szedtem, nyomtam is egy pár versenyt, és ha te vagy [ph]Krisztián akkor még találkoztunk az egyikben.

-
raczger
őstag
hát nekem nagyon lassan jön le, többször megakad a frissítés, stb
nektek nem jelentkeznek ezek a problémák? -
Dr. Romano
veterán
válasz
feel good
üzenetére
Ez nem az NFS hogy itt pár óra alatt meglegyen az legkirályabb verda!
A varázsszó: MMO
Ez egy olyan stílus amivel rengeteg időt töltenek az emberek és semmit sem ad gyorsan. Minden lépést alaposan meg kell gondolni (pl. mire költöd a nehezen megszerzett lóvét stb...)
(lsd még: Lineage; World of Warcraft; Motorcity Online stb... ezekben a játékokban még 3 év után is szépen apránként fejlesztgetik karakterüket az emberkék) -
Khaal
őstag
Gyengébb gépen mik a tapasztalatok?
2.4ghz, 512 ram, gef6200, gondolom elindulna, de a monitorom miatt 1440x900 alatt nem túl jó játszani.
Van benne widescreen támogatás? -
feel good
aktív tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Há' majd figyelek.
Továbbra se vágom, hogy AP-t honnan lehet szerezni! -
DigitXT
félisten
Nah, végre leszenvedte a frissítéseket is (néha jött 100-150K-val is, de néha csak 20-30-cal), erre indulna, de nem: dobja, hogy application error. Jó, hogy nem egy erőgép ez, de azért nem ilyen hibát kéne dobnia. VGA-driverrel amúgy volt már szívás (ez az FX5200 igazi csodakari
), de most el sem jutok a 3Dmódig, vmi bin fájlnál dobja el az "agyát". Összesen amit láttam a játékból, az a splash screen.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
feel good
üzenetére
Kb. 2-3 hete volt egy olyan időszak amikor kb. 2 hétig duplaRP-t számolt fel mindenkinek a rendszer! (akkor szépen lehetett kaszálni, egy 30körös TA-ért akár 10K-t is lehetett kapni
)Ilyenek akciók később is biztos lesznek, de érdemes még figyelni a versenynaptárat mert ott is megemlítik ha van (Rush Hour a neve), és az Eventek alkalmával ha ügyes vagy sok lóvéhoz/cucchoz juthatsz hozzá.
-
feel good
aktív tag
Kezdek ráérezni..

Nagyon lassan gyűlik az RP.. Amikor egy hétkörös Road B Rally-n második vagy netán első leszek hat-hét indulónál, és kapok 1600-1800 RP-t, akkor úgy elgondolkodom, hogy a 99 ezres kocsiért mennyit kell teperni.
AP-t hogy lehet szerezni a pénzen vételen kívül? Az összes kocsihoz kell AP is. -
Pyton
aktív tag
Pálya lesz az, nem pája.
Dr. Romano: Mennyit próbálkoztál kormánnyal? 5 percet, vagy órákat? Az elején valóban szinte lehetetlen irányítani, de egy idő után ráérez az ember, és megy.
-
azbest
félisten
start game-ra nem történik semmi... nem c meghajtóra teleptettem

-
raczger
őstag
jónak ígérkezik a játék, bár én főleg szimulátor párti vagyok
, már szedem le a frissítéseket, kíváncsi leszek a játékra, meg főleg hogy kormánnyal hogy irányítható! -
DigitXT
félisten
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Thx, akkor el is kezdtem letölteni, kíváncsivá tett a topik.

Btw. az otthoni gépemen (ld. adatlapom), csak elmegy maxon.
-
feel good
aktív tag
rettenetes az irányítás, legalábbis billentyűzetről..
-
Dr. Romano
veterán
Nyugodtan indítsd el a frissítést ha lassan jön akkor is!

Ez még istenes sebesség; a multkor mikor kijött a patch nekem 7-10Kbyte/s-et produkált (jó kis betárcsázós érát juttatta egyből eszembe
)De nem zavart a dolog, letettem a tálcára és néztem egy jó filmet, mire vége lett már indult is a game!

-
DigitXT
félisten
FX5200, Duron 1200, 768MB RAM?
(Most épp ez lenne kéznél.
) -
TotO'
aktív tag
Üdv!
Énis 4-5 napja olvastam Dr. Romano aláírását , énis elkezdtem letölteni.... 40-50el jött csak.......mikor lejött tökre izgatott voltam , mer jó gamenak látszott.....de mikor megin 40-50el elkezdett frissítgetni akkor mondom , na haggyá.....
Mostis ott figyel az icon az asztalon
, akkor majd frissítem... 
-
EQMontoya
veterán
bocsi, lusta vagyok visszaolvasni, csak egy kérdés: x800-on menynire játszható normálisan?
-
_Orbi_
aktív tag
üdv!
Elmondaná nekem valaki, hogy hogyan a jó büdös ... kell passworld-öt csinálni?? bármit meg akarok neki adni, mindíg kiír valami angol szöveget és nem enged kreálni passt.
Mit csináljak vele?má a f@...m tele van vele, 2.5 órát vártam a letöltésre meg a frissítésre, erre nemtudok gémelni vele.
thx
-
replika
tag
THX az írásért pont elkaptál egy olyan fázisomban, amikor autoverseny felé akarok nyitni, keresem a megfelelő játékot. Úgy érzem pont ez kell nekem (legalább 10 éve nem autoversenyeztem), kell a fejlődés.
J aés rühellem a singli játékokat
. -
azbest
félisten
Innen 4MBájt/seccel jön
http://gamedaily.newaol.com/pub/Setup_ProjectTorque_Full_2.exe -
smisa
őstag
Bocs még 1
Én alap verdával (Lion) tolom és eddig elég könnyen nyerek ez így jó?

-
smisa
őstag
Látom azért mindenki hajt a 200 AP pontra
de jó a cikk
és a játék is
Én eddig azt hittem hogy a shopban ahol AP és RP pont van ott mindkető kell nem pedig vagy vagy, de ezért már megérte elolvasni
-
feel good
aktív tag
Na amikor megláttam az Invictus logót, már beugrott valami..
Naná, hogy ez egy Street Legal remix!
Annak volt ilyen botrányosan szar irányítása.
-
Benedicht
tag
válasz
mackosajt
üzenetére
Bar nem tisztem megvedeni a jatekot, azert megprobalom(egy kicsit).
1.) Forumon(hivatalos) ha jol emlekszem CB elejetol fogva stiky postban volt, hogy DB wipe lesz CB vegen. Nagyon sokszor volt rola szo. Aki egy CB alatt allo jateknal nem olvassa a hireket az magara vessen.

2.) Hibakrol: azt azert ne felejtsuk el, hogy (ha jol emlekszem) akkoriban szinte egy teljesen uj klienst kaptunk, egeszen rovid ido alatt. A nascar-os kocsikat pedig eleg konnyen meglehetett oldani: megkerni, hogy valtson kocsit, vagy kick a szobabol.
3.) A kocsik valtozasaval egyet ertek, bar en a het vegeig stock kocsit vezettem. A verpistikes dolgot erdekesnek talalom. Nem emlekszem ilyenekre. Masreszt en nem erzem negativ dolognak, ha masok nem a kezdo kocsival tanulnak meg vezetni/jatszani. Foleg, hogy ezen kivul nem is jutnak szamottevo elonyre azzal, hogy ok "penzes verpistikek", mar ha az elozo dolgot elonynek konyveljuk el. Ha elvezni akarja a jatekot, akkor elobb utobb neki is meg kell tanulnia vezetni a jarganyat. Es, bar szomoru teny, gazdag verpistikek mindenhol vannak es lesznek.
Sorolhatnam en is a multbeli velt es valos hibait (tudnek modani joparat, Level-R CB ota jatszom vele - kb. egy eve), de az az igazsag, hogy meg mindig szeretek vele jatszani, es a negativ dolgokat elnyomja nallam a pozitiv elemnyek.
Sorry, a neha talan tul offensiv hangvetelert.
Remelem osszefutunk majd meg egy versenyen. ;)
-
Sh4rKy
senior tag
én érdeklődnék erről a live for speedről egy keveset... anno suliba próbáltam a játékot, nagyon tetszős volt, állatira jó a fizikája meg az irányítás is elég élethűnek tűnt, és az érdekelne, hogy ez is valami olyasmi játék mint ez?
mármint úgyértem, hogy neten játszós ingyenes játék, vagy ez hogy van?!
normális magyar oldalt nem nagyon láttam még róla, valaki igazán írhatna erről a játékról is egy cikket =) -
mackosajt
addikt
válasz
feel good
üzenetére
relatív.
én spec azokat nem komáltam, akik race serverre is driftelni jártak... saját szeróinkon többnyire /ban volt az eredmény. szerók 70%-a drift, menjen oda. ;)
Aki normális, azzal sosem volt bajunk.Nem tudom, de nekem FBM 20 kör alatt sem égeti le a kuplungot (CT), pedig bill-el nyomom. ;) Ja és gumit is max. 1x kell cseréltetnem.
-
mackosajt
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
mackosajt a nickem többnyire mindenütt, esetleg van utána egy DB.
A hkvazze az a mi kis "csapatunk" lenne ( http://hkvazze.extra.hu ), akik közül páran biza toltuk a PT-t.
majd 1x, ha a többiek visszarakják, lehet toljuk majd. ;) Tényleg a puding próbája az evés.ui: LFS meg megint érdekes... Y fura, de az XRT-s drifterek eltüntek.
ja, azt is már a test peccsel elkezdtük...
szeretünk mindent kipróbálni. 
-
Dr. Romano
veterán
válasz
mackosajt
üzenetére
Azonban azt ne feledjük hogy aki most regisztrál azok semmit sem fognak érezni az általad felsorolt negatívok közül.
A foglalt hely nálam is 2GB, de nem ennyit kell letölteni, csak kicsomagolás után lesz ennyi
(egyébként meg a Crysis; LostPlanet; CoD4, 7-8 GB-os foglalásai mellett észre sem veszem hogy még a PT is fent van
)Én még augusztusban reggeltem az Openbétára nekem is elvesztek a pontok, de kezdtem újra és már bőven túlvagyok azon a szinten ahol régen tartottam.
Az hogy meg folyamatosan patchelget (folyamatos = havonta
) az csak jót jelent, azt jelenti foglalkoznak a játékkal.
Pl. ha egy Windows nem frissíti többé magát az semmi jót nem jelentene
Lényeg: van akinek tetszik van akinek nem, de a puding próbája mindig az evés!!
Azért remélem még HKVazze-val egyszer még nyomok egy derbit!
(már amennyiben az a játékbeli nicked
)Egyébként meg üdv a Prohardveren!

-
mackosajt
addikt
Jujj gyerekek. Ez aztán a nem semmi játék.
Tipikus példája annak, miként lehet valamit, ami jól indult, elrontani.
A PT az Closed Beta tesztje óta fent van a gépemen, folyamatosan peccselget... igaz, kb. 3 hónapja 1 kört nem mentem vele. Sajnos. Ennek van pár oka:
1. Az Closed Beta végén minden pontot töröltek, amit addig elértek a tesztre hajlandó játékosok... nem örültünk neki, de nem lehetett mit tenni. Sajnos nem a fejlesztő Invictus(hazánk fiai akarták így, hanem a forgalmazó)
Na és nem kevés időbe került addig sem a harc a pontokért.
2. Jött a nyílt béta időszak. Ekkor örültünk is, meg nem is(utóbbi a tisztára mosott eredmények miatt). Azt gondoltuk, hogy rengetegen fognak játszani... de sajnos magunk is egyre kevesebbet játszottunk, mert valahogy a korábbi bakik elvették a kedvünket.
Ilyen volt, amikor a "nascar"-os kocsit minden kezdő megkapta, aztán amolyan frankó gyerek módjára be tudta vinni a sima versenyekre is, és ott tört-zúzott mindenkit.
Ezt később kijavították, de bőven elege lett pár embernek.
3. a "Végső" verzió megjelenése...
hát olyan boldogok voltunk, amikor rá kellett jönnünk, hogy biza teljesen megváltoztak a kocsik. Ami eddig lassú volt, az gyorsabb lett, ami a tuningban jól érezhető eredményt adott, az nem működött úgy tovább.
Na meg jöttek a Vér Istvánok után a Gazdag Istvánok, akik semmi rutinnal vettek pénzért pár jobb gépet, aztán mindenkit törve zúzva ugyan, de lenyomtak a versenyeken.
Annyival jobb géppel versenyeztek, hogy esély sem volt ellenük, még ha gyakran faltól-falig közlekedtek, akkor sem.
A fejlődés így némi nehézségekbe ütközött. Az anyagi oldalát már nem is említem...
Eljutottunk odáig, hogy gyakorlatilag talán már csak az én gépemen van fent a kis csapatból, akik anno kezdték, úgy 6-8 hónapja... 2 hónapja olyan volt a szerver terheltsége, hogy jó, ha összesen 40 ember volt fent játszani...Ja, és ami a pár száz mega+400 peccset illeti, majd vessetek pillantást a foglalt területre...
Nekem közelíti a 2 gigát... a letöltési sebesség meg sosem volt valami űber tuti. Szóval én köszönöm, de ezek után kihagynám a nagy tüzijátékot, hogy hurrá, jajj de jó...Amúgy a Level-R nevű játék amcsi változata, illetve európai. Bár nem tudom, azt is el sikerült-e ennyire "rontani".
Sorry a negatív írásomért.
Üdv a HKVazze nevében, mackosajt
-
30z.Samu
titán
Ez jó lehet!

Holnap leszedem és kipróbálom!

-
ABnormal
őstag
válasz
drizzt1666
üzenetére
biztosan,mert sokan azzal játszák (azt nemtudom,hogy miként,mert én billentyűről vezetek)
-
dragonfx
veterán
zsírocska..már jön is..kár hogy mindne mirror foglaltmeg várni kell de afilefrontosról jön..mindneképpen kipróbálóm...
bmw van benne
-
drizzt1666
tag
Buta kérdés tuodm, de rá lehet venni h kezelje a gamepad-eket?
-
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
pssszzztttttt

-
ABnormal
őstag
köszi a cikket,le is töltöm gyorsan ezt az igéretes kis csemegét....

-
Sh4rKy
senior tag
válasz
feel good
üzenetére
gépigénye nevetséges
köbö 2GHz 512RAM meg gef4ti-vel már elmegy...
1 giga ram meg valami normálisabb proci + 7000-es gef/x1000-es radeon és már maxon is vagymazda626:
milyen módot szeretnél?
mer ha TA akkor azt halasszuk hnapra... =)
ha csak vmi 10perces verseny akkor éntőlem akár még ma is bennevagyok =) -
feel good
aktív tag
Egy kérdésem van, mennyire nagy a gépigénye?
-
mazda626
addikt
Kinek mikor jó? Az esti órákban érek rá, 9 után. Ma is lehet, meg holnap is, szünetben meg szeretném csinálni.
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
az rx7 az mazda =P
mazda626
mikor csinálnád azt a versenyt?;) -
Dr. Romano
veterán
-
Remington
őstag
jónak tűnik, asszem ki is próbálom
csak az nem tetszik h nem valódi modellek vannak benne, de tudom h ennek nagyon egyszerű okai vannak..köszi a cikket

-
Makaveli
senior tag
Azért nem mondanám, hogy NFS PS verő... De mindenesetre majd leszedem

-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Engedelmetekkel, szeretnék csinálni CSAK MAGYAROK-ból álló szobát és egy verseny egy körét felnyomni jutyúbra. Fraps beizzítva, hang is, netrádió is.
-
Dr. Romano
veterán
Nagyon szupi lett a cikk gratula!

Remélem így mégtöbben leszünk magyarok a játékban.

-
VW_Beetle
tag
OO mostmár jó köszi

-
VW_Beetle
tag
Én is játszok vele csak egy baj vele hogy egyzserűen nem tudok felemnni versenyre mindig SPECtre dob és enmtok belépni

-
mazda626
addikt
Szia!
Jó cikk lett! Szerencsére egyre több a magyar játékos, a cikknek köszönhetően még többen lesznek!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nem hittem volna hogy valaki úgy is tudja vezeni. 

Annyit kell erről tudni, hogy ezen már van SP2, a durcis gépen nincs, szerintem amiatt akadt ki. De mindegy, mert amúgy botrányosan megy, köszönhetően az integrált grafikai csodának (ami viszont adott esetben elveri a 64-bites FX5200-ast, szóval azért azzal is lennének fenntartásaim).
(A proci itt még csak-csak elég lenne, mivel 1,6-os - de nem 16 szelepes
) Gondoltam megnézem, hogy mi is ez a játék: na majd otthon (januártól) láthatok belőle többet.
), az Insane-re hajaz...
és jó kis versenyeket nyomtunk!