Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1825) hunluki válasza martonx (#1820) üzenetére


hunluki
senior tag

1. Hasraütéses válasz volt, nem utánaszámolt, de nem is ez a lényeg. Jelenlegi helyzetben egyáltalán nem evidens dolog hogy a gép vásárlása bárkinek is prioritás lenne, ellenben segíteni szeretne és hozzádobja ami van. Ha az egy GT210 akkor az, ha egy 2080Ti akkor pedig az.
2. A 1060 teljesítménye is vicc egy 2080Ti-hoz képest, mégis járatom és per pill 14. vagyok a csapatba.
3. Foldingozni mindig van értelme, ne szóld le ha nem ismered a körülményeket. Honnan tudod hogy neki nem napelemről megy pl? Az Ő villanyszámlája pedig az Ő dolga és nem a te feladatod megítélni hogy mire költi a pénzét. Talán ha picit finomabb hangnembe felhívod a figyelmét hogy ár/érték arányban nem a legnagyobb előrelépés akkor megköszöni az infót, de az hogy "kiröhögöd" nem éppen a legkorrektebb lépés egy alapvetően összefogásról és emberiség megmentéséről szóló projektben.

Ha a te mentalitásodat követné a rendszer akkor töredéke lenne az összteljesítmény, viszont a benne lévő gépek legalább "vadállatok" lennének. Megérné?
Ez nem PCMR eCerkaméregetésről szól. Vagy ha igen akkor méregesd magad a te gépedhez hasonló kategóriához és ne b.sztasd azt aki csak annyival tud segíteni amije van.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.