Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gianni1
csendes tag
Hali!
Nekem is problémám akadt a progival!
Installálás után, amikor indítani próbálom betölt, elindul, aztán mire bejönne a képernyőre addigra kilép magától és bezárja a programot... Semmi hibaüzenetet nem ad, csak egyszerűen bezárja! Van amikor install utáni első futtatásnál még sikerül elindítani, de ha bezárom és újra indítanám akkor ugyanez a probléma. Valakinek van ötlete, mi lehet a probléma?
Jah és próbálkoztam több verzióval is, mindegyiknél ugyanez van... -
DarkByte
addikt
Már vártam rá hogy valaki belinkel egy hasonlót
Kösz szépen! Egyébként megnéztem az alap skineket és lehet nem fogok mégsem Winamp kópiát használni.
Hazamegyek és menten ki is próbálom. Elég sok jót olvastam most a progiról a weboldalán.Egyébként miért a Gamepod alatt jelent meg ez az írás? Ez inkább Logout-ra való.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy roppant hasznos és okos kis programot szeretnék neketek bemutatni, amelynek fő területe a zene
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- EREDETI BROTHER TN-1090
- Epson EB-1776W projektor/ LCD / 3000 Lumen / 1280x800 / aut. trapézkorrekció / 1713 óra
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest