Hirdetés
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
echterion
üzenetére
Ebben nem is lehet kételkedni.
De ha már előkerültek a felsőbb régiós procik is, gondoltam megemlítem. Szerintem az AMD igazi aduásza még mindig ez a magfeloldás, egy ~20k-s prociból csinálhatsz egy ~35k-sat is, ha szerencséd van, vagy tudatosan így veszed. Ez nekem is tetszik, bár némi kétely még van bennem, hogy lehet, hogy pretested és garantált a hibátlan működés, de otthon mégis van valami bibi, ami csak a magfeloldás számlájára írható, mert úgy gondolom, hogy okkal lett letiltva a két mag. Ez alapján gondolom azt, hogy kétmagos procit (árát) kétmagos procival, négymagosét, négymagossal sportszerű összehasonlítani.
X2 @ X4 egy kakukktojás ebből a szemszögből, mert X2 ár és X4 teljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Xbox tulajok OFF topicja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 11
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- További aktív témák...
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De ha már előkerültek a felsőbb régiós procik is, gondoltam megemlítem. Szerintem az AMD igazi aduásza még mindig ez a magfeloldás, egy ~20k-s prociból csinálhatsz egy ~35k-sat is, ha szerencséd van, vagy tudatosan így veszed. Ez nekem is tetszik, bár némi kétely még van bennem, hogy lehet, hogy pretested és garantált a hibátlan működés, de otthon mégis van valami bibi, ami csak a magfeloldás számlájára írható, mert úgy gondolom, hogy okkal lett letiltva a két mag. Ez alapján gondolom azt, hogy kétmagos procit (árát) kétmagos procival, négymagosét, négymagossal sportszerű összehasonlítani.
X2 @ X4 egy kakukktojás ebből a szemszögből, mert X2 ár és X4 teljesítmény.