- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
domos
senior tag
M2-es SSD-k bejöttek a képbe, iszonyúan fűtenek, és az általuk nyújtott sávszélesség csak speciális esetekben használható ki
Én is azt hittem hogy melegedni fog, de 35C fölé még nem ment. A sávszélességet meg minden kihasználja, gyorsabban indulnak pl. a programok. Van akinek ez fontos, személy szerint nekem is. Ezen kívül bárhol jól jön ahol nagyméretű fájlokkal kell dolgozni: adatbázisok, videószerkesztés, stb.
bagaroller: Én tisztában vagyok vele, hogy semmi szükségem egy olyan gépre, mint amim van. De ez a hobbim, más meg elissza/cigizi a pénzét. Ezt a "belőni gyengébb gépet" marhaságot meg hagyjuk már, minden ilyen embert aki ezzel jött, megkérdeztem hogy na akkor mégis hogy kell "belőni" a gépet, aztán csak a nagy csend volt a válasz. Szóval itt a lehetőség, mutasd meg hogy Te tudsz, magyarázd el nekem kérlek ezt a folyamatot.
-
Johnnyxy27
aktív tag
hallod az m.2 nvme ssd-k se melegednek normál szituban bordával meg jó légkeverős házakban, ne higyj el mindent amit olvasol , mert a környezet nagyon sokat számít! Ne vegyünk gyors tuningmemót, mert melegszik a fesz emeléstől
! Minek az itthonra? Mert neked nem kell, attól még had legyen már m.2 hyperx predator a gépemben, mert olyan gyors a gépem tőle, mint egy jól optimalizált iphone, ha tudod az milyen!
-
törölt tag
Már miért lenne kötelező egy SSD?
Miért buktatna meg egy PC-t csak azért, mert nincs benne?
Egy kicsit átestetek szerintem is a ló túlsó oldalára, ha ilyen kijelentéseket tesztek.Részemről ez a helyzet:
Használtam-e már SSD-t? Igen. Jó volt? Jó. Tudok nélküle élni? Simán. Kevesebb fps-t kapok a játékok alatt SSD nélkül? Nem. Akadályoz bármiben is a HDD sebessége, amire használom a gépet? Nem. Akkor minek???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest