- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
1. bocs
2. nehéz, mert csak extrém speciális esetben válhat szükségessé az az irgalmatlan sebesség, és nem is nagyon tudok példát hozni otthoni felhasználásra, olyat ahol pl. 3GB/s-os írás/olvasás kellene
3. távmunkában programozok, ezért számít az otthoni gépemFélreértés ne essék, én a notival együtt most 5 db SSD-t használok nagy elégedettséggel, és aláírom azt, hogy egy mai átlagos új számítógépet teljesen megbuktat az, ha kihagyjuk belőle az SSD-t, szerintem is ez már kötelező és az ára sem vészes (egy normális 250GB-os SSD 25k).
Én csak azzal a tendenciával nem tudok megbékülni, hogy az M2-es SSD-k bejöttek a képbe, iszonyúan fűtenek, és az általuk nyújtott sávszélesség csak speciális esetekben használható ki, amúgy meg csak puszta bencsmarktündöklés, semmi több.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest