- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
Új hozzászólás Aktív témák
-
domos
senior tag
M2-es SSD-k bejöttek a képbe, iszonyúan fűtenek, és az általuk nyújtott sávszélesség csak speciális esetekben használható ki
Én is azt hittem hogy melegedni fog, de 35C fölé még nem ment. A sávszélességet meg minden kihasználja, gyorsabban indulnak pl. a programok. Van akinek ez fontos, személy szerint nekem is. Ezen kívül bárhol jól jön ahol nagyméretű fájlokkal kell dolgozni: adatbázisok, videószerkesztés, stb.
bagaroller: Én tisztában vagyok vele, hogy semmi szükségem egy olyan gépre, mint amim van. De ez a hobbim, más meg elissza/cigizi a pénzét. Ezt a "belőni gyengébb gépet" marhaságot meg hagyjuk már, minden ilyen embert aki ezzel jött, megkérdeztem hogy na akkor mégis hogy kell "belőni" a gépet, aztán csak a nagy csend volt a válasz. Szóval itt a lehetőség, mutasd meg hogy Te tudsz, magyarázd el nekem kérlek ezt a folyamatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Háztartási gépek
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest