- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
domos
senior tag
M2-es SSD-k bejöttek a képbe, iszonyúan fűtenek, és az általuk nyújtott sávszélesség csak speciális esetekben használható ki
Én is azt hittem hogy melegedni fog, de 35C fölé még nem ment. A sávszélességet meg minden kihasználja, gyorsabban indulnak pl. a programok. Van akinek ez fontos, személy szerint nekem is. Ezen kívül bárhol jól jön ahol nagyméretű fájlokkal kell dolgozni: adatbázisok, videószerkesztés, stb.
bagaroller: Én tisztában vagyok vele, hogy semmi szükségem egy olyan gépre, mint amim van. De ez a hobbim, más meg elissza/cigizi a pénzét. Ezt a "belőni gyengébb gépet" marhaságot meg hagyjuk már, minden ilyen embert aki ezzel jött, megkérdeztem hogy na akkor mégis hogy kell "belőni" a gépet, aztán csak a nagy csend volt a válasz. Szóval itt a lehetőség, mutasd meg hogy Te tudsz, magyarázd el nekem kérlek ezt a folyamatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest