- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekegsm
őstag
válasz
#24845312 #218 üzenetére
"több millió céges gép ami van szerte a világban mind gyári hűtővel van használva" -> Na, te se láttál még cégek által használt pc-t, az tuti.Azért nézzél meg egy Dell vagy Fujitsu vagy Lenovo PC-t, milyen negyed-harmadkilós fémtömbök vannak bennük, meg a venti is 90mm-nél indul...
-
távcsőves
senior tag
válasz
#24845312 #218 üzenetére
Hőfokkal Ti jöttök egyedül, fel sem hoztam. Csendesebb a hőcsöves? Csendesebb és nem is kicsit. (Egy darab EIST enabled elég a hangzavarhoz egy gyenge házban i7 2600 esetén) Jobban mutat? Jobban. (Ablakos házban.) Nem kerül egy vagyonba? Nem. Kis méretű (midi) házakba is beférnek? Be. (90mm-es ventilátoros darabok biztosan.) De valóban hűvösebb is. Tönkre megy a processzor 70C fok alatt? Nem. Írtam ilyet, hogy tönkre megy? Nem. Még is kb 8.h.sz.-ként megjelenik valaki, hogy nem ég le, és a többi hülye.. Hát persze, én meg facsiga. Biztos vagyok benne, baromira nem olvasott vissza egyik sem. Megjelenik, hoppá a hűtő, há persze, de hülye, há nem is látott ilyet De láttam azzal ellentétben aki viszont nem.
(Akkor amikkel én találkoztam munkahelyen és itthon ,pont a rengeteg eladott darab miatt, van ami tönkre megy! (A ventilátor elsősorban mielött jön megint valaki aki nem tud olvasni és azt mondja egy darab alumíniumon nem megy tönkre semmi.) De tönkre megy. Zörögni kezd. Baromi idegesítő. Nem mutat fordulatszámjelet és az OEM gépek visítva indulnak, hogy úristen nincs hűtés. Ez is idegesítő. Magától eltörik a hűtés lefogató kis pöcök! Ez is megesett, szintén OEM gép volt. Ennyit a hibátlan hűtőről. És nem dolgozom nagy multinál.) Há nem ég mán ez le.. Hát ki a fe... füty... tö... írt ilyet? Nem kell visszaolvasni, onnét indult, hogy hatalmas méretű hűtő került szóba és annak az ára. Erre írtam 5500Ft -os alternatívát, és azt, akinek erre cseréltem, egy sem mondta nem lett csendesebb. És odaírtam ba...meg, akinek megfelel a gyári az használja azt ahogy az működik és amit tudd. Jöhet a következő szakértő, de azt már leszarom. Elég volt. Nyitottam egy JAger-t. Egészségetekre!
Fentiekben nem mind rád reagáltam Scorp2011, de nem szedem külön.
Új hozzászólás Aktív témák
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Ilyen lesz a The Relic: First Guardian
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- Automata kávégépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 50QNED86T 127 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- DJI Goggles V2 FPV drón szemüveg + Lumenier tuning antennák
- DJI AVATA 2 drón akkumulátor (35e) és töltőHUB (25e)
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest