- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Na, te se láttál még cégek által használt pc-t, az tuti."
Nyugodt lehetsz, láttam már pár ezer db-ot. Ennyit a "tuti" megérzéseidről.
A másik meg hogy szerinted a cégek csak Dell/Fujitsu/Lenovo, stb. komplett PC-ket használhatnak? Biztosíthatlak afelől, hogy ez nem így van, sőt!
Egyébként mire tippelsz a gyári Intel ventit vs nem gyári Intel ventit használók aránya mi lehet? 99% vs 1% körül lehet az arány, ha nekem tippelnem kéne, bár ez csak egy tipp, amit az elmúlt bő 2 évtizedben megszerzett nagyker/kisker körökben eltöltött idő alatt tapasztaltam meg.Van amúgy CPU venti nélküli Lenovo gépem is, még abban sincs harmadkilós fémtömb, főleg nem 90mm fölötti CPU venti. (Van ekkora venti benne, de az nem a hűtőn van. Van böszme fémtömb is benne, de mivel aluból van szegény, súlya sincs neki. Erről ennyit.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest