Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Na, te se láttál még cégek által használt pc-t, az tuti."
Nyugodt lehetsz, láttam már pár ezer db-ot. Ennyit a "tuti" megérzéseidről.
A másik meg hogy szerinted a cégek csak Dell/Fujitsu/Lenovo, stb. komplett PC-ket használhatnak? Biztosíthatlak afelől, hogy ez nem így van, sőt!
Egyébként mire tippelsz a gyári Intel ventit vs nem gyári Intel ventit használók aránya mi lehet? 99% vs 1% körül lehet az arány, ha nekem tippelnem kéne, bár ez csak egy tipp, amit az elmúlt bő 2 évtizedben megszerzett nagyker/kisker körökben eltöltött idő alatt tapasztaltam meg.Van amúgy CPU venti nélküli Lenovo gépem is, még abban sincs harmadkilós fémtömb, főleg nem 90mm fölötti CPU venti. (Van ekkora venti benne, de az nem a hűtőn van. Van böszme fémtömb is benne, de mivel aluból van szegény, súlya sincs neki. Erről ennyit.)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux Mint
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Akció! Playstation VR 2! Újszerű állapot.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest