- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
Johnnyxy27 #170 üzenetére
Én abszolút nem értem ezt az ssd őrületet. Van egy 240 GB-s a gépben, mert azt gondoltam, hogy mégse egy wd red-n legyen a rendszer meg a fő játékaim, de számomra érdemi gyorsulást nem hozott. Gyorsult, csak nem verdesem a seggem a földhöz tőle. Diablo 3 és Bf4-ben elsők között tölti be a pályát és aztán várok a többiekre.
Néhány játékom egy usb 3.0-s rackben lévő hdd-re van telepítve és onnan tolom őket, szóval van összehasonlítási alapom. Nem zavar a különbség.Amúgy az ssd nem arra van, hogy a swap gyors legyen. Legyen elég memóriád és nem fog se a hdd se az ssd tekerni, mint a barom.
Illetve ezt az 5 vs 120 másodpercet átgondoltad? 24 a szorzó...
Egy játék betöltésénél sem lesz ekkora különbség.
Az, hogy csendes, meg nem melegszik és kicsi áldás a kis méretű gépemben, de 20k azért, hogy gyorsabban töltse be a játékokban a pályákat olyan extra, amit a lista végére kell szerintem tenni, amikor racionális gépfejlesztésről beszélünk. 20k-ból 16 GB ram-t, cpu-ból meg vga-ból pedig egy kategóriával jobbat lehet venni.
Kisebb SSD esetén meg azt mondom, hogy az oprendszer indulás, böngésző megnyitás és oprendszer leállítás egy hdd-vel sem tétel, felesleges is felhozni. Akkor is, ha kis hisztis gyermekként ragaszkodunk ahhoz, hogy nekünk minden kell és azonnal. 1-2 másodpercet sem szabad várni arra, hogy a firefox elinduljon egyszer egy nap. Szóval ebben az esetben is extra, a fejlesztés legvégére érdemes tenni.
Persze ez csak az én véleményem.
Hja és a céges notimban van SSD, a sajátomban még nincs és vígan elvagyok mindkettővel. Ezen nem sok múlik. -
Praston
tag
válasz
Johnnyxy27 #170 üzenetére
A kötelező és az ajánlott között van egy elég nagy különbség. SSD ajánlott de nem kötelező. Nem gazdag emberkéről beszélünk aki dobálja a pénzt, hanem olyan valakiről aki örül, hogy össze tudott tenni egy játszos gépet és ő egyelőre ezzel teljesen elégedett. Azt nem vitattam egy szóval sem, hogy az SSD nem javít a gépen, főleg open world játék esetén egy HDD zavaró tud lenni, de ha kevés pénzel gazdálkodsz, akkor nem egy SSD-n fogsz egyből gondolkodni, remélem ez világos. Az építő jellegű dolgokkal nincs baj, de amikor átmegyünk parasztba, hogy "némmá, ennek az embernek krumpli gépe van, de gáz" az cink, így az veszi magára aki akarja.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Küszöbön az androidos PC-k
- Xbox Series X|S
- Wise (ex-TransferWise)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- Gyúrósok ide!
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Canon EOS 6D Mark II - Eladó !!
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Honor 400 Pro 5G Lunar Gray Prémium kijelző, AI-fotózás 12/512 GB-2028. 05. 21-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest