Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Johnnyxy27
aktív tag
Persze hogy nem savazzuk azt, aki nem tudja ráfordítani a zsetont! Csak megint elmentél amellett, hogy a cikkíró kiadott 65 rugót a vga-ra, -amit megjegyzek jelenleg a legjobb ár/értékarányú középkat. kályha, mármint kártya -, és nem tudott párezerér venni bele egy akármilyen ssd-t a gépbe,ami egy új szintre emelhetné a sebesség fogalmát és hozzátartozik a gépfejlesztéshez! Emiatt fogom a fejem, mert azt halogatja, ami legjobban javára válna! Még egy utolsó 60 gigás sata2 ssd is... áááá mindegy, az a baj, hogy nem tudja milyen.
-
Johnnyxy27
aktív tag
Tudjuk mit jelent az adott keret, csak azért "kötözködünk", vagyis próbálunk tanácsot adni, segíteni, mert úgy látjuk, a baj a pénz eloszlásával van, a bővítést az ssd-vel kezdtük volna (vagy a táppal!!!), és azért boldog a tulaj a mostani konfiggal ssd nélkül, mert nincs viszonyítási alapja,nem tudja mit hagy ki!
Amikor meg valaki azt állítja, hogy a játéknál a hdd sebessége nem számít, akkor még nem látott fps droppot a hdd seekelése miatt! Okés, utána beáll az fps mutató, de akkor is ront a játékélményen, nem beszélve a töltésről...ami lehet 2 perc vagy 5 másodperc!
Ha meg visszatérünk a keretre, kiad pénzt egy 65 rugós vga-ra, de már nincs pénze egy használt mondjuk 60 gigás sata2 ssd-re kétezerér'...legalább kezdetnek az oprendszernek elég lenne azt nem lenne fps drop a swappolás miatt.
Tápegység... 400 wattos táp elég, igen működik, de az az egészséges, ha a tápot közepesen terheljük, mert ott a legjobb a hatásfok, nem véletlenül! Tehát itt és simán egy 80+-os 550W-os "mindegymilyen corsair" relatív olcsó tápot a gép hosszútávon meghálálja! Alapszabály, a gépet a táp köré építjük, mert az alapköve az egész buildnek! Láttam már megsütött lapot, meg vga-t, mert a táp megsütötte, megéri 65 ezres vga-t kockáztatni? -
távcsőves
senior tag
Mert a p...a gyári hűtőt esetleg már az elöző tulaj kidobta, mert véletlen zörgöt azért. (Ha már használt cuccokról beszélünk.) Tök örülök, hogy neked csak pozitív élményed van a stock coolerel. Ránézésre kézbefogva rögtön látni/érezni, hogy egy szépség és igényes az örökévalóságnak tervezett darab igényes anyagokból( amit ablakos házban is szívesen mutogat az ember ha már divat az ablakos ház), és véletlen sem egy a minimumnak még megfelelő darab amiből csak elhullik néhány példány. Erre mertem írni egy 5500ft-s bevált darabot. Egyébként nézz be a milyen hűtőt vegyek fórumba, és láss csodát.. A kompakt vizesbe is benézhetsz. Aztán fogd a fejed.
-
törölt tag
Tévedsz, többszörösen.
Nem összerakott egy gépet (ez új gépet feltételezne..), egy meglévő (működő) gépet javított fel.
RÉSZLEGESEN..."Adott keret"....
Nincs olyan kényszer (vagy van?), hogy ma el kell költenem a félretett pénzem, pedig értelmesebb lenne még kicsit fialtatni, és akkor teljesebbkörűen újítani.Azzal, hogy ebből cikket írt, vitára bocsátotta a felújítást.
Semmi bajom a gépével, sem a személyével.
Egyszerűen véleményt írtam, hogy én nem így csináltam volna. Nem pusztán anyagiakról van itt szó.
Passz...........
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Windows 11
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest