Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nostrum
tag
válasz
Prelude94
üzenetére
Tetszik a neved...
És örülök, hogy nem vette magadra... az írás stílusa megkövetelte...
Kicsi a világ... bár valahogy sejtettem, hogy eljut hozzád a történet...
(habár jó része számodra már ismert volt)Amiket írtál, arra azt tudom mondani, hogy:
- egy ilyen autó számára mindenképp kedvezőbb környezet BP mint egy isten háta mögötti kisfalu... válogathatsz a jobbnál jobb szakemberek közül... sok Hondás ismerőstől nem választ el a távolság... bontóért sem kell 100 kilóméterre menni stb.
- bilincs csere - na ennyit a szerelőkről, akik azon kívül szerintem mindent lecseréltek...
- gyújtókábel ... szintén zenész
- autópályás felvitel... igen, ha akkor mondod, vagy magamtól rájövök, akkor megoldható lett volna
- beázás... amiután raktam fekete szilikont az ablakkerethez, nekem megjavult... szólhattam volna, de asszem, hogy a hibalista így is baráti volt...
Hozzátéve azt is, hogy ha nem is vagy milliomos, azért tágasabb keretekből gazdálkodsz mint én, azt gondolom, hogy 1000X jobb helyen lesz nálad az autó...
Főleg azért is, mert én nem vagyok egy klubtag emberke ...
Nincs sok ismerősöm (de több mint amennyit szeretnék) , több embert utálok mint szeretek, barátom kevés van, (azok mondjuk többet érnek mint 1000 ratyi) és gyűlölök segítséget kérni (habár segíteni szeretek).
Elég magamnak való vagyok, és szeretek úgy élni, hogy nem szorulok senkire... és ez nem ment a Hondával...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook S 13 OLED UM5302TA
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- DJI Osmo Pocket 3
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest