- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nostrum
tag
válasz
Prelude94 #48 üzenetére
Tetszik a neved...
És örülök, hogy nem vette magadra... az írás stílusa megkövetelte...
Kicsi a világ... bár valahogy sejtettem, hogy eljut hozzád a történet...
(habár jó része számodra már ismert volt)Amiket írtál, arra azt tudom mondani, hogy:
- egy ilyen autó számára mindenképp kedvezőbb környezet BP mint egy isten háta mögötti kisfalu... válogathatsz a jobbnál jobb szakemberek közül... sok Hondás ismerőstől nem választ el a távolság... bontóért sem kell 100 kilóméterre menni stb.
- bilincs csere - na ennyit a szerelőkről, akik azon kívül szerintem mindent lecseréltek...
- gyújtókábel ... szintén zenész
- autópályás felvitel... igen, ha akkor mondod, vagy magamtól rájövök, akkor megoldható lett volna
- beázás... amiután raktam fekete szilikont az ablakkerethez, nekem megjavult... szólhattam volna, de asszem, hogy a hibalista így is baráti volt...
Hozzátéve azt is, hogy ha nem is vagy milliomos, azért tágasabb keretekből gazdálkodsz mint én, azt gondolom, hogy 1000X jobb helyen lesz nálad az autó...
Főleg azért is, mert én nem vagyok egy klubtag emberke ...
Nincs sok ismerősöm (de több mint amennyit szeretnék) , több embert utálok mint szeretek, barátom kevés van, (azok mondjuk többet érnek mint 1000 ratyi) és gyűlölök segítséget kérni (habár segíteni szeretek).
Elég magamnak való vagyok, és szeretek úgy élni, hogy nem szorulok senkire... és ez nem ment a Hondával...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest