- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Pedig van ám nem egy ilyen megoldású alsó részt lekapod és hozzáférsz mindenhez megoldás, sokkal olcsóbb kategóriában is, pl fuji A530, lenovo y560, de van ezeken kívül sok, mindnek ilyennek kéne lennie.
Ha kicsi a betű out-zoomolsz, lehet pdf-nél, bármelyik böngészőnél, excel táblánál, viszont ha kell a nagyfelbontás sima HD-t nem fogod felzoomolni sehogyszerk: Most látom megelőztek a betűméretet illetően, még az ikonokat is lehet zoomolni, de egy HD vs fHD kijelzőnél már csak azért is érdemesebb utóbbit venni ha van rá keret, mert sokkal szebb a képe, jobbak a betekintési szögek, szebb az egész a kis pixelméret miatt, még ha sima TN paneles is. Sztem a dell kitűnő minőségű fHD paneleket alkalmaz, amit eddig láttam meggyőzött és mindenütt dicsérik. A HP-kat pl nem.
-
joghurt
addikt
Lehet, hogy újat mondok ezzel, de lehet állítani a betűméretet. Mind az oprendszerben, mind a böngészőben.
Azon is röhögni tudok, amikor majomkodnak egy 1024*576-os netbookkal. A tálca, a böngésző fejléce, menüje, és eszközsora (plusz a laikusként rákattintott egyéb toolbarok) ebből máris elvesz annyit, hogy jó, ha 300 pixel magasság megmarad a tartalomnak. Nem is tudtam, hogy harckocsizókat képzünk; kb. azok láthatnak ki ennyire a tankból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple Watch
- További aktív témák...
- PS 5 1Tb Slim lemezes 1 éves. + PS 5 portal Hordtáskával.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest