Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
Ha monokristályos cellát használnak, akkor nagyjából 0,7-1W körüli töltőteljesítmény lehet a maximum. Ezzel 1 hétig is eltartana a teljes töltés. De aki a semmi közepén van, az néhány óra alatt tud vele annyi áramot termelni, amivel egy vészhívást le tud bonyolítani. Vagy 8-10 óra alatt tele tud tölteni egy teló akksit.
A grafénnek nem megoldott a tömeggyártása.
Az én kínai pb-omon a LED-ek a kapacitás 0,4%-át pocsékolják el. Az kb. semmi.
-
gyulank
addikt
Ahogy én észrevettem, nem jó a napelem semmire se. Nem tudom, már mióta hallottam már grafénes, meg mit tudom én milyen napelem megoldásokról, amik olcsóbbak, meg jobbak, de még mindig csak ótvar drága napelemeket lehet venni. Egy direkt napelemes töltő se ér semmit, már az adatai alapján se, nemhogy a valóságba, mikor nincs egész nap derékszögű szikráz napsütésben. Akkor ha azt nézzük, hogy egy ilyen akkun van egy kis napelem, az kb. olyan hatékonyan töltheti, mint amekkora egy robotporszívóba épített UV LED sterilizáló hatása. Viszont valószínűleg sokkal drágább.
Remax Proda 30000mAh? Valamiért a magyar oldalukon, ha ez az, nincs is ilyen.
Amúgy milyen okos dolog már LED-ekkel jelezni a töltöttséget, hogy az is fogyasszon... Egy LCD egy sárga vagy zöld, vagy piros kapcsolható háttérvilágítással értelmesebb lenne. De hát az olyan ósdi, ha LCD lenne, akkor is kék lehetne csak, mert az a divat.
-
mr_ricsi
veterán
A használati szokásaidon múlik, hogy számodra melyik a
jobbgazdaságosabb.
Ha van lehetőséged legalább 24 óránként konnektorban vagy kocsiban feltölteni a pb-ot, akkor ne vegyél napelemeset. De ha "nomád" életvitelt élsz, akkor nem tudod nélkülözni a napelemeket.
Amikor a napra kiteszed töltődni, nagyon fel tud melegedni. A meleg pedig nagyon csökkenti az akksik élettartamát. -> nem fog 500-1000 feltöltést bírni, még talán 100-at sem. -
mzsolty
tag
Sziasztok.
Szerintetek melyik a jobb a szimpla power bank, vagy olyan amin van napelemes töltési lehetőség is?
Alliról vagy ebayről rendelném max 3.000-4.000 Ft körüli áron, vagy max akkora mAh-sat amivel kétszer fullra tudok tölteni egy G3-at vagy egy S4-et. -
Crydan
senior tag
válasz
Klaus Duran #2 üzenetére
Elfelejtettem bekapcsolni előtte
-
Jól sikerült videó.
Kivéve a VITA-s rész.
-
mr_ricsi
veterán
Ha 1000mA árammal a töltési idő mindössze 8-10 óra, akkor ebben a powerbankben csak 8-10ezer mAh-nyi áramot lehet tárolni.
De 2500 Ft-ért így is nagyon megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
lo PowerBank 20000mAh külső akkumulátor bemutatóA teljes...
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest