Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem nagyon tetszik a budai hegyvidék. Mint táj, csodálatos, csak ne lakna ott annyi ember!
-
Lomha 8V
addikt
A nyári reggelek, azok szépek bizony. Teljes csend, friss levegő. Felnézek a hegyre, amin még mindig gőzölög az erdő a tegnapi hőség és zivatar után. Elgondolkozok milyen lenne ott fent lakni. Itt van, tulajdonképpen most is rajta lakok, de mégsem veszem észre, csak nagyon ritkán. Nyári reggeleken...
-
péntek 13. reggel 5 óra: Kitekintek kelet felé az erkélyről. Mintha megáradt volna a Sajó. A sűrű fehér párából csak a fák koronái emelkednek ki. Martinkertváros, Szirma, mintha nem is lenne. Kissé magasabban egy vöröses árnyalatú sáv jelzi az M3 elkerülő nyomvonalát. A távolban felsejlik a tokaji Kopasz-hegy. A nap már magasan ragyog. A madarak énekét elnyomja a forgalom zaja.
-
Fr0z3n
őstag
Én még a napfelkeltét is látom állandó éjszakásként. Nagyon szép hajnali 3tól látni, hogy szinte pár perc alatt mennyit világosodik. Na meg akkor már tudom, hogy nemsokára mehetek haza

-
Joci93
senior tag
Mi egy tó mellett lakunk. A terasz pont a tóra néz rá.... vagyis 2 tóra.... nyáron éjszakánként mindig lehet "koncerteket" hallani, amit az állatok adnak elő. Hiányozni fog majd ez a kilátás és a tiszta levegő.
"Imádom a nyári reggeleket, amikor nem lehet elég korán felkelni. Aki ilyenkor is későn kel, nem is tudja, mit mulaszt el." Mekkora igazság. Eddig a hétig mindig 9-10-11 felé keltem fel és akkor már semmi érdekesség nincs a "reggelben".
De most, hogy ezen a héten hajnali 5kor keltem végig, így teljesen más minden. Reggel hűvös van, még tisztább a levegő, látom a napot felkelni (na persze nem a kezdetektől..), alig vannak a városban.
Tényleg a reggel a legjobb dolog a nyárban, na meg az éjszaka....
-
RexMaximus
senior tag
Nyari reggelek, hianyoznak itt a varosban. Friss levego, kellemes ido. Reggel 4 kor keltunk cimborakkal, hogy attekerjunk a szomszed telepulesre horgaszni. Delutanig haza sem mentunk. Hu de jo is volt
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 4
- One mobilszolgáltatások
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.