Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyline15
tag
-
Köszönöm az üdvözléseket! Örülök, hogy ennyi idő után még emlékeztek rám. Kisebb csoportokban jelen vagyok folyamatosan. Ott saját nevet használunk, kicsit személyesebb az egész (főleg asszonyok vannak) Bár többnyire kommentelek. Irodalmi alkotásokkal nagyon megrekedtem. Elsődleges oka bizonyára a majd' egy éve történt családi tragédia. Előbb-utóbb megírom majd azt is. Itt Vakegérkét kerestem, de úgy látom, február óta nem jelentkezett. Tud valaki róla? Egyszer ráírtam, hogy találkozzunk személyesen, de elhárította. 70 éves kor fölött már bármi előfordulhat.
-
TheLázs
tag
Igen, én is imádom olvasni. Üdv újra itt

-
Jack Hunter
tag
Személy szerint nagyon szeretem ezeket a szösszeneteket, és őszintén örülök hogy újra aktív vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest