Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Gratulalok!
Tetszettek a korabbi irasaid ezert megprobaltam megrendelni a konyvet szuleim cimere, de a paypal nem engedi, mert a jelenlegi lakohelyem nem egyezik meg a postacimmel mas bankartyas fizetesi modot meg hoz fel
Van ezen az oldalon kivul mas oldal is ahol meg lehet vasarolni?
Regebben probalkoztam az utalassal, de innen 25-30 dollar korul lenne az utalas ugy hogy az nem jatszik.
-
Viszlát
addikt
Sok sikert hozzá! Az ár valóban elég durva, bár ahogy nézem, az összes új könyvük ekörül mozog. Ha nem titok, hány példányban nyomtatták?
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
potyautas
tag
válasz Crystalheart #2 üzenetére
Ha jól tudom, itt nem engedi a szabályzat a reklámot. A google annyiból is felismeri, hogy kamiontúrák.
-
Crystalheart
őstag
És reklámozni nem akarod esetleg, ha már kiadták?
(Én nem tervezek könyvet kiadatásra, legföljebb járulékos tételként megeshet, de ebből magyarként megélni nem lehet.)
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
"Egy álmom megvalósult."
Ennél többet nem kívánhat ember. Aztán ha még hasznot is hoz, jól jöhet a konyhára.Mi a könyv címe, és melyik kiadó istápolja?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla