Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ne aggódj, Szamara megáll a kereszteződésben, minden elsötétül, letolom az utcába, kb 5 perc mire meglett, hogy a biztosíték dobozba fő be táp csúszó érintkezői leégtek a kábel végéről, kb meg 5 perc megjavítani, mert szerszámok nélkül nem indultam el sehova azzal a csodával.

Holden Commodore, parkolóban nem indul csak hajtat, vízzel meglocsol a főtengely jeladó, és maris indul
Mitsubishi Magna, futóradiátor belső csőcsatlakozó idoma ami műanyagból van, elporladt. Szerencsére gázos és onnan vittek a futóvizet a reduktorhoz, így fogtam magam, pont ott "rövidre zártam a fűtőkort".Amióta Toyota Hiace-om van, SEMMI nem történt vele, indul megy megáll, közben meg tankol

Igaz saját hülyeségem miatt cseréltem egy hengerfejet mert a 3. hengerben nem zárt el a szívó szelep
Kell ennél több, karbantartás miatt cseréltem első kerékcsapagyakat benne és pont úgy csináltam ahogy kellett, szépen kitakarít zsírral feltolt, meghúz kopra, majd visszalazít, hogy ne legyen szinte semmi játéka, de legyen csapágyhézag ami zsírral van feltöltve gyakorlatilag
Rengeteg öreg vasat javítottam, de annak mar vége hala az égnek, ja es 34 éves vagyok
-
törölt tag
Akkor mindegy

Ami az eredeti storyban volt ott írta hogy nem tudta kurblizni, ergo főtengely megszorult ilyen olyan okból, lényegtelen.
Amit a hozzászólásbán írt arra reagáltam, nekem az jött le hogy nem egy hű de régi történet, és a Honda mar ~15 éve használja a hátsó tengelyen is az egybeontott kerékagyat, amiben nem lehet csapagyat cserélni külön, Mitsubishi dettó

Igaz autó típusa, életkora nem derült ki így kb annyit ér mint halottnak a szájra puszi amit írok
-
törölt tag
-
Érdekes volt ennek a legutóbbi "nemmegyektovábbnak" az alakulása. Első telefonos hír szerint beállt a motor. Az árukísérő hölgy szerint minden csupa olaj. Valójában csak egy kis "egészséges" kiverődés. Autómentő hazahozta, mert a bal első kerék szorult meg. Szakértők szerint azt a féket ki kell kötni, és a nagyon muszály fuvar lebonyolítható. Egyébként hátrafelé gurult, csak előre nem.
Reggel elvittem a szerelőhöz, Volt olyan érzésem, hogy nehezen megy (mintha egy gyenge kézifék behúzva maradt volna) de lehet, hogy ezt is csak beképzeltem az előzmények miatt. A fiúk megnézték, nem szorult egyik első kerék sem. Talán ha 100 métert mehettem hazafelé, amikor fémes csikorgást hallottam hátulról.
Egy nemrég cserélt (vagy nem cserélt) kerékcsapágy adta meg magát, de ez már biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Automata kávégépek
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest