Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes volt ennek a legutóbbi "nemmegyektovábbnak" az alakulása. Első telefonos hír szerint beállt a motor. Az árukísérő hölgy szerint minden csupa olaj. Valójában csak egy kis "egészséges" kiverődés. Autómentő hazahozta, mert a bal első kerék szorult meg. Szakértők szerint azt a féket ki kell kötni, és a nagyon muszály fuvar lebonyolítható. Egyébként hátrafelé gurult, csak előre nem.
Reggel elvittem a szerelőhöz, Volt olyan érzésem, hogy nehezen megy (mintha egy gyenge kézifék behúzva maradt volna) de lehet, hogy ezt is csak beképzeltem az előzmények miatt. A fiúk megnézték, nem szorult egyik első kerék sem. Talán ha 100 métert mehettem hazafelé, amikor fémes csikorgást hallottam hátulról.
Egy nemrég cserélt (vagy nem cserélt) kerékcsapágy adta meg magát, de ez már biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Parfüm topik
- VR topik
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- További aktív témák...
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch monitor garanciával
- ThinkPad P17 Gen2i 17.3" 4K UHD IPS i9-11950H RTX A4000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Star LC-24 vagy ahhoz hasonló nyomtatót keresek alkatrésznek (LC-10)
- Corsair Elgato Stream Deck Mini
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest