Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes volt ennek a legutóbbi "nemmegyektovábbnak" az alakulása. Első telefonos hír szerint beállt a motor. Az árukísérő hölgy szerint minden csupa olaj. Valójában csak egy kis "egészséges" kiverődés. Autómentő hazahozta, mert a bal első kerék szorult meg. Szakértők szerint azt a féket ki kell kötni, és a nagyon muszály fuvar lebonyolítható. Egyébként hátrafelé gurult, csak előre nem.
Reggel elvittem a szerelőhöz, Volt olyan érzésem, hogy nehezen megy (mintha egy gyenge kézifék behúzva maradt volna) de lehet, hogy ezt is csak beképzeltem az előzmények miatt. A fiúk megnézték, nem szorult egyik első kerék sem. Talán ha 100 métert mehettem hazafelé, amikor fémes csikorgást hallottam hátulról.
Egy nemrég cserélt (vagy nem cserélt) kerékcsapágy adta meg magát, de ez már biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest