Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az elmúlt héten 650 km-t autóztam. Javarészt hegymenetben. Hozzá lehet szokni. Bizonyára van akinek ez nem sok, de nekem voltak a közelmúltban olyan évek, hogy ennek talán csak a dupláját töltöttem úton. A H1 megkapta az új hidat. A csapágy eddig állja a sarat. Néha kicsit vitte a farát, de betudtam a teljes terhelésnek, s az eltúlzott kanyarodási sebességnek. Aztán kiderült, hogy volt egy hátsó/külső defektem.
-
Hyundai H1 Sr Truck-ról van szó, és annyira friss az eset, hogy éppen most keresünk hozzá hátsó hidat, mert a csapágy ráolvadt a tengelyre.
-
Érdekes volt ennek a legutóbbi "nemmegyektovábbnak" az alakulása. Első telefonos hír szerint beállt a motor. Az árukísérő hölgy szerint minden csupa olaj. Valójában csak egy kis "egészséges" kiverődés. Autómentő hazahozta, mert a bal első kerék szorult meg. Szakértők szerint azt a féket ki kell kötni, és a nagyon muszály fuvar lebonyolítható. Egyébként hátrafelé gurult, csak előre nem.
Reggel elvittem a szerelőhöz, Volt olyan érzésem, hogy nehezen megy (mintha egy gyenge kézifék behúzva maradt volna) de lehet, hogy ezt is csak beképzeltem az előzmények miatt. A fiúk megnézték, nem szorult egyik első kerék sem. Talán ha 100 métert mehettem hazafelé, amikor fémes csikorgást hallottam hátulról.
Egy nemrég cserélt (vagy nem cserélt) kerékcsapágy adta meg magát, de ez már biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest