Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Kétegyháza felé mentem néha busszal Csabáról hétköznap délután. Volt egy nő, akinek igen komoly szófosása volt mindig. A buszont mindig kereste az áldozatát és hol magyarul, hol románul tolta.
De igen, tény és való, hogy jó dolog is tud lennie az, amikor az ember idegenekkel beszél. Számtalanszor estem abba a csapdába, hogy a külső alapján már el is könyveltem az illetőt - ennek természetese nem adtam hangot! - és nagyon sokszor pont az ellenkezője bizonyosodott be.
Lakik a házunkban egy úr, aki anyanyelvi szinten beszél oroszul*, és egyszer valahogy szóba került Tádzsikisztán és erre kérdezte hogy milyen hegységek vannak ott. Egyről feledkeztem meg. De ezt a beszélgetést úgy kell elképzelni, hogy szombat reggel 7-kor futottunk össze és már érezni lehetett az alkoholt rajta.
* az orosz konzulátuson dolgozik, a Kurultájon tolmács. Grúziában egyszer orosznak nézték a helyi késdobálóban és faggaták, hogy ki ő. Aztán mondta, hogy egyébként magyar és nem sok híja volt, hogy megverjék, mert összekötötték Sorossal. Soros a grúzokkal is kitolt, nemcsak az angolokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LEGO klub
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)