- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
Nekem a mostoha apám megszállott kommunista még mindig. Maxista-Leninista párt iskolát kitünőre végezte, vezető beosztásban dolgozott, párt titkár helyettesként vadászgatott az elvtársakkal.
A rendszer váltás egy ér vágás volt neki, én akkor 19 voltam és utáltam a dolgaiért, mivel minden az érdekekről szólt. 1992 óta csak köszönünk egymásnak, de azóta többször voltak kemény vitáink a külömböző ideológiai nézeteinkről, volt úgy hogy feleségem és anyám állt közénk.
Választásokkor anyámnak az MSZP-re kell szavaznia, mivel bemegy vele a fülkébe, megteheti mert a választási bizottságban is ülnek régi elvtársak.
Természetesen ezen dolgok miatt, miután megnősültem(15éve) semilyen szülői pártfogásban és segítségben nem részesültem. Viszont büszke vagyok magamra, mert apósom szerény segítségével tellett családi házra, autóra, és gyönyörű családom van.
De szüleim nincsenek.
Szóval a politika eddig is elmehet.
Nem hiába emlegették néhány éve a hírekben, hogy ketté van szakadva az ország, és családok is kettészakadnak a politika miatt.
Nálunk így áll Apám és a politika.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air M1 2020 8/256GB, akku 99% garanciális 2027.03.12.-ig
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest