Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soderes
senior tag
Annak idején apai ágról a nagyszüleimnek egy elég nagy háztájijuk volt.
Tőlük megtanultam, hogy az állat előtt mindig legyen friss víz és étel.
Ki is kaptam gyerekként, ha nem volt.
Később már az első dolgom volt.Ki kellett ganéjozni, ha dög meleg volt akkor is.
Mert ne a mocskába feküdjön a jószág, meg lebetegszik.Én csak azt nem értem, hogy volt a kútba víz, akkor a kollégád miért nem húzott fel vizet a jószágnak?
-
potyautas
tag
válasz
Jack Hunter #5 üzenetére
Én is látok a szomszéd falu szélén olyan állattartást, ami előtt le a kalappal! Még dagonyázó tó is van a teheneknek.
-
A bocikat sajnálom, de a sztori tetszett. Itt a falu határában is van három jószág. Egy elég tágas, de nem túl nagy bekerített réten legelésznek szabadon. Középen gémeskút, vályú, meg két nagy diófa is van. Itt jó bocinak lenni.
-
De legalább megitattad.
-
thesound
addikt
Tetszett. Átjött az "életérzés", mind a személyeknél és a kialakított környezetüknél is. Igaz, magam is láttam/tapasztaltam -ha nem is pontosan ilyet-, de nagyon hasonlót.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Már majdnem letelt a harmadik vasárnapi ügyeletem is eseménytelenül, amikor szólt a feleségem, hogy csörgött a...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Villanyszerelés
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Alkoholista nevelde
- Macska topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest