Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soderes
senior tag
Annak idején apai ágról a nagyszüleimnek egy elég nagy háztájijuk volt.
Tőlük megtanultam, hogy az állat előtt mindig legyen friss víz és étel.
Ki is kaptam gyerekként, ha nem volt.
Később már az első dolgom volt.Ki kellett ganéjozni, ha dög meleg volt akkor is.
Mert ne a mocskába feküdjön a jószág, meg lebetegszik.Én csak azt nem értem, hogy volt a kútba víz, akkor a kollégád miért nem húzott fel vizet a jószágnak?
-
válasz
Jack Hunter
üzenetére
Én is látok a szomszéd falu szélén olyan állattartást, ami előtt le a kalappal! Még dagonyázó tó is van a teheneknek.
-
Jack Hunter
tag
A bocikat sajnálom, de a sztori tetszett. Itt a falu határában is van három jószág. Egy elég tágas, de nem túl nagy bekerített réten legelésznek szabadon. Középen gémeskút, vályú, meg két nagy diófa is van. Itt jó bocinak lenni.

-
De legalább megitattad.

-
-
Tetszett. Átjött az "életérzés", mind a személyeknél és a kialakított környezetüknél is. Igaz, magam is láttam/tapasztaltam -ha nem is pontosan ilyet-, de nagyon hasonlót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Asus Rog Ally Xbox (2028 decmberig Garis)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)