Új hozzászólás Aktív témák
-
Soderes
senior tag
Annak idején apai ágról a nagyszüleimnek egy elég nagy háztájijuk volt.
Tőlük megtanultam, hogy az állat előtt mindig legyen friss víz és étel.
Ki is kaptam gyerekként, ha nem volt.
Később már az első dolgom volt.Ki kellett ganéjozni, ha dög meleg volt akkor is.
Mert ne a mocskába feküdjön a jószág, meg lebetegszik.Én csak azt nem értem, hogy volt a kútba víz, akkor a kollégád miért nem húzott fel vizet a jószágnak?
-
potyautas
tag
válasz
Jack Hunter #5 üzenetére
Én is látok a szomszéd falu szélén olyan állattartást, ami előtt le a kalappal! Még dagonyázó tó is van a teheneknek.
-
A bocikat sajnálom, de a sztori tetszett. Itt a falu határában is van három jószág. Egy elég tágas, de nem túl nagy bekerített réten legelésznek szabadon. Középen gémeskút, vályú, meg két nagy diófa is van. Itt jó bocinak lenni.
-
De legalább megitattad.
-
thesound
addikt
Tetszett. Átjött az "életérzés", mind a személyeknél és a kialakított környezetüknél is. Igaz, magam is láttam/tapasztaltam -ha nem is pontosan ilyet-, de nagyon hasonlót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Már majdnem letelt a harmadik vasárnapi ügyeletem is eseménytelenül, amikor szólt a feleségem, hogy csörgött a...
- Hardcore café
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Suzuki topik
- Óvodások homokozója
- Eredeti játékok OFF topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Meta Quest 2 128GB
- Eladó egy pici foxconn s478-as alaplap proci + hűtő + 1gb memória - Akcióóóóó
- iRobot Roomba i7+ eladó minden tartozékával plusz kiegészítőkkel eladó!
- 8. Gen Lenovo notebook//i5-8250u//8GB DDR4//UHD Graphics 620//256GB M.2 SSD//Win 11//FullHD//
- Gyári AMD Wraith Stealth Ryzen AM4 CPU hűtőventillátor cooler hűtő
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- HP szerverek áron alul
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest