Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Ez beszarás.
Az te vagy a képen, miközben fogod a rakétát?
-
AXisBOLD
addikt
nem igaz miket találsz ki
jó is lehetne, de kb 1-2 óra és leégne a porszívó.
-
Konflikt
addikt
hehe, nagy zsirsag, grat
es ezzel egyutt a geptakaritast is megoldottad. a lamellak kozott por mar biztos nincs -
Advent
tag
Mekkorát szakadtam ezen a cikken
. Gratula!
-
DEV_NULL
őstag
nem gyengén van megtörve az a vga kábel
-
Đ10Đ4
aktív tag
Naggyon meleg forma vagy!
Ügyi!
-
Bling95
őstag
Grat ! Mínél több ilyet olvasok annál inkább látom a fejembe hogy télen a minusz 5 fokba kenegeted az udvaron a procit lekvárral közbe fogod a porszívót a kezedben és tuningolsz, meletted meg a biztonság kedvéért van pár padlizsán hátha kell .
más: ti twollah-al személyesen ismeritek 1mást?
vagy csak ph-s esküdt elléeségek vagytok
-
AMD X2
senior tag
Nagyon is fajin ötlet!! Nagyon praktikus és olcsó megvalósítása, mondjuk egy CPU-valid eredmény kicsikarni a tuningolt prociból.
Hát gratulálok a cikkhez!!
-
Porcupain
aktív tag
A napokban nekem is pont ez a szitu jutott eszembe, hogy valaki bemegy egy sexshopba és síkosítókat vesz erre célra. Még reklámba is jó lenne, síkosító még a legforróbb hangulatban is helyt áll!
Én porszívót a notebook tisztítására szoktam használni, mert szét szedni elég nehézkes, ezért kis szoktam porszívózni a rácsokon keresztül. Hallhatóan halkabb lesz utána, és jobban is hűt.
-
Cane
őstag
zseniális!
majd egy másik tesztnél: klíma befúvó részéhez tedd fel a házat, azon keresztül is a lakásba tud jutni a hideg, de ezalatt lehűti a dolgokat. -
szab0729
tag
Elvetemült cikk..
Viszont a teljesítmény, amit megjelöltök az a motor teljesítményére vonatkozik! A valós szívóteljesítmény legjobb esetben is max csak 35-40%-a a motor teljesítményének! De ált.-ban csak 20-30%. Főleg azokban a gépekben, amiket mindeféle ultratuti szűrőkkel telenyomnak.
Én is szoktam ilyen tesztet csinálni a laptopommal, amikor takarítok(pont ráillik a hőkivezetésre az 1ik lapos szívófej)és figyelem a speedfant, ahogy megy le a hőmérséklet 50-ről 30 alá!!!! de aztán belegondolok, hogy azért csak 1.6 kW és ebből csak 480W a szívóteljesítmény és inkább takarítok gyorsan tovább
-
Takemoto
csendes tag
Sikerült megint nagyot alkotnod!!
Tiszteletem mester!
Ahogy végig olvastam a cikked eszembe jutott, hogy ki lehetne próbálni valami tölcsérszerűséggel, de ahogy olvastam a hsz-eket láttam nem csak nekem
Biztos nyernél vele 1-2 fokot, ha csak a lamellák közül szívja a porszívó a levegőt. -
Szabadalmaztatni kéne
-
peti_s
addikt
Jó cikk lett.
Lehet hogy én emlékszem rosszul, de nekem ~300 wattosnak rémlik a Rakéta.
-
.bableWes
őstag
nekem nyáron a nagy megelben 1 teszkos ventillátor teljesitett hütö szolgálatot, mikor meghuztam a gépet, és elég jol bevált az is.
-
Én már csak a vga kábelt nem értem
amúgy
-
darkarthur
senior tag
Nem gondoltam volna, h ezt valaki kipróbálja
Azt pedig még kevésbé, h működik
Grat, jó írás!
-
forras2
őstag
Bacsis ha nem ismernélek személyesen,nem hinném el,hogy vannak ilyen beteg emberek!
Ott az 5. képen,tök olyan,mintha khmkhm lenne ott a proci melett!
De grat,megállna az élet az ilyen írásaid nélkül!
-
BearGOD
tag
Nem rossz az elképzelés! És tényleg beteg a gondolat.
Esetleg még lehetne tuningolni a "porszívó-hűtés"-t!
Nem tudom, hogy tudsz-e szerezni zsugor-csövet, de ha van valamelyik fiókod aljában, vagy közel a bolt, akkor egyik felét a porszívó csövére melegítve, a másikat pedig a hűtőbordára úgy rámelegítve, hogy a hűtőből csak az alsó 1/4 rész látszódjon ki, biztos elérsz még 4-5 celsius javulást. Szerintem. De aztán lehet rosszul gondolom, ám ha ilyen beteg tesztekhez van kedved, sztem érdemes kipróbálnod!Sok sikert!
-
viszta99
tag
Ezt nem gondoltam volna,a terhelt adatok,nagyon meglepőek !
-
laci06
senior tag
hmm... a cimről rögtön tudtam, hogy a te műved, köszönjük
-
v.tom
őstag
Nah, láttam a nevedet talán 3 gép mellett is modtech hall-on. Majd ott találkozunk. Be kéne mutatni ott élőben pár egyedi dolgot.
-
Badman 4ever
őstag
Gratula mester, állat a porszívó teljesítménye.
Következő lépésbe egy hajszárító és ventilátor kombóval próbálkozhatnál a porszenyó mellett.
-
Lenry
félisten
ehh... van még valami amivel nem próbáltál procit hűteni?
egyébként nem próbáltad a rakéta másik végére kötni a csövet és fújni vele a bordát?
-
L4R$()n
tag
twollah-nak hála ( megnéztem a blogját
) találtam egy ütős számot ehhez a teszthez
link
-
L4R$()n
tag
Lehet, hogy a te "teszt" -ednek, a terjedelmével volt baj
biztos sokan szeretik a töménytelen mennyiségű rizsát olvasni a cikkben ezért a te teszted nem tetszett nekik, mert csak száraz tények, eredmények voltak benne
amúgy nem egészen ezt a poént sütötted el, mert te GPU-t hűtöttél, kevesebb sikerrel
respect neked, meg bacsisnak
-
JanR
addikt
Cim = bacsis
Hat te nem vagy normalis ember, de azt tudom, hogy nagyon sokmindenkinek feldobod a hangulatat ezzel, koszi mindenki neveben es csak igy tovabb -
sirzollee
tag
A ráérős ember kísérlete,de jó teszt
.
Próbáld ki konyhai lég-szagelszívóval is
A Rakettya amúgy az eggyik legjobb régi porszívó volt - in memorian -
fereg
tag
Nagyon állat lett.
-
twollah
nagyúr
Ezt a poent a porszivoval mar ellottem mult ev novembereben.
Itt.
-
bjay
csendes tag
nem rossz, kombózni nem tudnád, mondjuk egy átalakított hajszárítóval? ami hideg levegőt fúj?
amúgy grat
-
L4R$()n
tag
Ötletes megoldás
és videókat is csinálhatnál a tesztjeidhez
szívesen nézegetném
-
eszgé100
őstag
most elképzelem, hogy az ilyen ember családja mit gondolhat a gyerekről?
-
Matthu
aktív tag
Nagyon korrekt!
-
kitűnő teszt, köszönjük
és hangozzék bármilyen viccesen a koncepció, ha valaki 3DMark rekordokra tör, és nincs kéznél LN2, akkor ez a porszívós megoldás még mindig óriási előrelépés egy sima léghűtővel szemben -
Killing
addikt
"Méltó régi nagy híréhez".
Remélem van még ötleted. -
cowboy_bebop
őstag
Le a kalappal mester. A címből tudni már h. ki követte el.
Grat!
-
Móci
addikt
Ismét:
!
Elvetemült ötlet, nagyon tetszett a cikk! Én anno egy ETA porszívóba akartam bepakolni a gépet, de letettem róla. Pedig szép ám ez a 'ház'! -
Ygg
senior tag
Állat
-
RoyalFlush
őstag
A rakéta
-
CHIPman
nagyúr
Bacsis! Próbáld ki légyszi, hogy mennyivel lesz jobb a hűtés, ha a porszívót odaszorítod a venti pereméhez, ergo 2-3x olyan gyors lesz a venti. Én kíváncsi lennék rá.
Kéne a hyper212-re valami jó kis tölcsér, jöhet az 1kW-os ETA porszínyó, és hajrá.
mod: egy ötlet:
A fagyasztóba tedd be a "vizestartályt", és akkor olyamatosan hűl. -
Chaser
legenda
-
bacsis
Közösségépítő
Most ezzel a hűtéssel tuningolom ebben a percben is az 566os cerkám, próbálom a 150%-os OC-t űberelni, szóval ne szóld le, lehet ezzel lesz meg az új világrekord, de a 2. hely már rég megvan
beteg, de nagyon is hatékony
Füleske! De van értelme! 20fokot javított, és egy 1-2órás tuninghoz ha használod nem fogja megdobni annyria a villanyszámlát, a hang pedig mellékes
Cannabis7! Pl. én -
Cannabis7
senior tag
háháXD, azért megnézném melyik állat hűti porszívóval a gépét XDXD, de tesztnek jó volt
-
Füleske
addikt
Értelme mondjuk nem sok van , a zaj miatt és mert a hó végi villanyszámla kissé sok lenne. -
Tomcat
őstag
Ez a teszt odaver rendesen!
Szereintem is lehetne úgy továbbfejleszteni a "technológiát" hogy egy tölcsért kell a szívócső végére tenni és azzal nagyobb felületről szívja el a meleget. -
AMD ehog
aktív tag
Inkább a ventilátor...
-
zazahoho
őstag
szerintem valaki próbálja ki a vizes porszívót
mert ugye van a léghűtés és a vizes -
juliabrilke
veterán
Ez az utolsó kép...
-
Grat a cikkhez, a cimbol tudtam mi lesz.
Ezen a porszivos videon es a kepen ahol fogod a porszivot sirva rohogtem...
-
total90
veterán
A tegnap esti buli után élni nem volt kedvem, de most új értelmet nyert az életem
A megszokott minőségű teszt, köszönjük
-
Khaal
őstag
Ki kellett volna próbálni valamiféle kürtővel kombinálva, hogy a borda egész felületéről szívja a levegőt ne csak egy pontban, de így is impresszív teljesítményt nyújtottak a porszívók.
-
Traxx
őstag
A Rakéta porszívós képet már láttam a Cooler Master nyereményjáték oldalán, tehát kapásból sejtettem, kié a cikk
Hoztad a formádat, a szokásos beteg ötletet, grat
És még jócskán meglepő is lett az eredmény...szegényebb lenne a fórum nélküled
-
madstunt
addikt
erre már mit lehet mondani?
te mindig tudsz meglepetést okozni.a zanussi hűtést alig várom
-
bacsis
Közösségépítő
Köszi srácok
-
Pocok256
veterán
Hát ez nagyon beteg
Grt !
-
Tom5
addikt
És nem is porosodik a gép.
-
ruzsabazsa
aktív tag
de ha hirtelen nem rendelkezünk komoly CPU hűtéssel, és szeretnénk egy jót tuningolni, ahová már kevés a gyári, vagy az alsó-kategóriás hűtőborda, oda tökéletesen ajánlott a porszívó! hát ez nagyon nagy
de jó az ötlet -
A Rakéta porszívó elpusztíthatatlan és örök. Az egyik vége szív, a másik fúj, mindkettő felhasználható. Mai napig nincs még egy olyan jó porszívó...
A teszthez
-
törölt tag
Igen sokat fejlődtek a porszívók a 70-es évek óta
(De ezek a "PAKETA" porszivók még mentek az orosz űrállomáson isA másik az nem Hausmaister akar lenni?)
-
Cthulhu Dawn
őstag
Pihent...naaagyon pihent, hoztad a formádat bacsis.
-
jookomak
őstag
A porszívó csövére rá kéne szerelni valami nagyobb nyílást ( tölcsér? ), és akkor egyszerre szívna az egész bordáról, és nem kéne mozgatni, valamint lehet hatékonyabb lenne.
-
MrPG8
aktív tag
Állat vagy, majd énis kipróbálom mennyit bír a procim porszívóhűtéssel!!!
Szerk: XuChi: LOL, szerintem ez mindennapi jelenet egy szexshopban!
-
XuChi
addikt
Megláttam a címet és tudtam hogy csak te lehetsz ilyen őrült MESTER
Lehetek a Padavan-od
??
Ui: Ha szóltál volna kölcsön adtam volna a Zepter Porszívómat.
A parkettát is felszdi úgy szív
Ui2: Lehet hogy az aqua computer nem véletlen árúl már porszívókat is???? Ők is rájöttek a trökkre.
Ui3: A multkori tesztedhez ahol lekvárral meg egyebekkel teszteltél ajánlanék egy ujjabb hűtő anyagot tesztelésre. Mégpedig egy sexuális segédeszközről lenne szó: SIKOSÍTÓ
.
Mekkorát röhögnél mennél a sex boltba 3 flakon sikosítóért
Kérdezné a csaj: Na mi van este party lesz? Nem neeeem. Csak tuningolok
-
Sweet Lou 6
addikt
Jó lett!
Nem hittem volna, hogy ilyen hatékony a porszívó -
HardSanyeee
őstag
Áááá nagyon beteg
Jó cikk lett, grat!
-
Már a címből tudtam, hogy bacsis cikk.
-
vcsabika
tag
beteg
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kipróbáltam, hogy javul-e a CPU hőmérséklete, ha a porszívóval szívom el a meleget
- Nők, nőügyek (18+)
- GTA V
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- War Thunder - MMO Combat Game
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Tp Link 16 Portos net elosztó 6hó jótállás!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest