Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifu91
aktív tag
válasz
Daszkalosz19 #199 üzenetére
nekünk még most is van egy pár darab, és működnek is!
-
sifu91
aktív tag
válasz
Daszkalosz19 #197 üzenetére
De bizony!
-
sifu91
aktív tag
Ez embertelen
-
waithEard
őstag
Hát igen! Lehet, hogy lassan az "őrült" kifejezés átadja a helyét "bacsis"-nak!
Pl: Bacsis egy napom volt ma! vagy: Ne legyél bacsis, ezt ne csináld! -
PHM
addikt
Ismét hoztad a formádat!
-
Denes550
csendes tag
Örülök h néha rajtam kívül is vannak nagyon ráérős emberek
De a nagyon beteg jellemmzőt én sem hagyhatom ki! Ám tetszett, csak így tovább
-
kisza25
félisten
ki más lehetne aki ilyen alternatív hűtést használna
ismét sziporkáztál -
Randall1017
tag
Naggyon BETEG
-
nevo
aktív tag
hát ez frenetikus volt, máskor azt is meg lehetne vizsgálni hogy milyen gyorsan enged ki egy jégakku a proci 100%-os terhelése felett, persze ügyelve hogy a víz ne érje a berendezéseket
-
hejesírásó
senior tag
meg van törve a vga kábeled?
-
syC
addikt
Ááááá
Te nem vagy noormális
-
picur220
veterán
Nagyon ot van...
Nagyon LOL, nem gondoltam, hogy ennyi minden jó CPU hűtésre
Annyi a gáz, hogy ettől kicsit hangosabb lesz a gép
Én is kitaláltam vmit: legyen a gépház egy akvárium, teljesen letisztítva, egy porszem sem lehet a falán. Pakoljuk bele a gépet mindenféle hűtés nélkül, majd öntsük tele desztillált vízzelHa mindent jól csináltunk nagyon jó hűtésünk lehet, ha nem akkor a gépünk sajnos elszállt
-
bacsis
Közösségépítő
Köszi srácok
-
Tolkarius
tag
istenkirály vagy... Már én is agyaltam rajta, de sose jutottam el a megvalósításig. KÖSZI!
-
Fücsök007
őstag
Végre kész lett ez a cikk is!
A porszívóról beugrott, hogy vannak olyan hajszárítók, amik hideget is tudnak fújni, azzal is kéne egy teszt, ráadásul azt nem kellene állandóan tartani, csak jó szögben elhelyezni! Respect bacsis!
-
törölt tag
Ez a cikk is nagyon nagy...
ui.: Még a retek hűtést is übereli. Különösen mert atékonyabb és a "hogyan használjuk" video miatt.
-
csimav
őstag
Mondták már neked, hogy beteg vagy?
Jah, látom, mondták
Amúgy jó cikk, grat.
-
Dízeles
aktív tag
Már vártam !! Kösz bacsis.Erre mondom azt: Hogy-hogy nem nekem jutott eszembe
-
Aprósólyom
addikt
Köszi a tesztet! Ezzel jó kísérletet tettél egy ötletemhez!!!
-
KicsiUbul
őstag
Grat a cikkhez, nagyon tanulságos
-
Korcsii
őstag
hehe, CM-től kaptam hírlevelet a versenyéről, és gondoltam körülnézek a galériába... aztán egy ismerős képre találtam
egyébként ja, a cím elárulja a szerzőt
-
Solten
őstag
-
júúúúúúúj.
Ez nagyon beteg ötlet,ez majdnem olyan mit aki mélyhütőben lefagyasztott zsírszalonnát rakot a hütöbordára
De azért jó az írás kicsit röhögtem rajta Bocs -
zH.
senior tag
http://www.youtube.com/watch?v=PtufuXLvOok&feature=PlayList&p=EE86E41515964825&index=0&playnext=1
ittvan
az olaj nem vezeti az áramot ,viszont a venti egy idő után behal + a cuccra lerakódik a cucc.
max olcsó konfiggal próbálnám ki.jah és nem étolaj hanem mineral -> "ásványi anyagú" olaj
(na ezt megmondtam)
+ a merevlemezt így is kint hagyjak ,a víz is lassítja a pörgést ,az olaj meg pláne
-
Sanyix
őstag
kövezzetek meg, de szerintem ez a processzor nem hajtja ki ezt a hűtést
-
KaraDani
addikt
Megláttam a cikk címét, és tudtam, hogy ez csakis bacsis lehet
Hatalmas ötlet
-
bacsis
Közösségépítő
mephi666! Ksíérleteztem fagyasztó sprével, na jó öngyújtógáz volt azt toltam a procira le is fagyasztotta kb 1,5percig volt elég egy nagy palacknyi, szal elég hamar elfogyott ráadásul büdös és nem árt ha nem dohányzik körülötte senki, szal felejtős
sok baromságot kipróbáltam már, el sem hinnétek, csak sokszor inkább kussolok róluk
LackoMester! Jahh asszem Tesco gazdaságos volt!
Íme egy nagyon jó példa, hogy tesco-s termék is lehet kimagaslóan jó
DeltaPower! Jahh E4-es nem egy tuningbajnok, deee igaz 1,55-ön még ez is mehetett volna tovább... de így is tökéletes volt szemléltetni
fgordon! A páralecsapódáson is már ha minden jól megy, tudok segíteni, jó sok páraelszívó párnácskát kell rakni az alaplapra
Zé_Mester! Ezentól ti is ezt használjátok majd mííí?
stikyo! Igen ez a kép lett feltöltve nekik -
Simán beteg vagy.
-
joi29
őstag
-Mond csak te valamilyen gyógyszer hatás alatt állsz?
-Mert ha nem, akkor lehet hogy az segítene... -
stikyo
tag
A coolermaster oldalára is feltetted?
-
8nemesis8
veterán
Egyszer már én is teszteltem, amikor VGA hűtést akartam beállítani, de kevésnek tűnt, ekkor rányomta a porszívót, nehogy túlmelegedjen.
Grat a cikkhez. Megdöbbentőek a diagrammok.
-
angyalpc2
aktív tag
Általában beleolvasok a cikkbe megnézem érdekes e...aztán ha nem akkor tovább lépek...aztán szokott lenni hogy valami nagyon beteg dolgot látok..mondom ez tuti hogy bacsis
vissza föl lapozok az elejére...író Bacsis ...
egyébként én is gondolkoztam már porszívó hűtésen, de zajos és nem tuningolok így nem láttam értelmét a haáztakarításon kívül
-
Zé_Mester
őstag
bazze, már a cím elárulta hogy ki lehet az írója
grat az őrült ötlethez és a cikkhez, nem gondoltam volna hogy ennyire hatékony ez a megoldás
-
]Phobos[
senior tag
Már a címről tudta ki követte el!
-
fgordon
senior tag
A cikk után már triviális, hogy rakd be a PC-t a mélyhűtőbe, de kizárólag úgy, hogy bekapcsolod az extra fagyasztás funkciót, amit akkor érdemes bekapcsolni, ha jobban felmelegedett és gyorsan kell hűteni.
A pára lecsapódás úgy tudom, az AMD-n csak javít, gyorsít!
-
DeltaPower
addikt
minden elismerésem
az a proci e4 vagy e6 stepping? gyilkoltam egy pár darab ilyen x2-t és marha soknak tűnik az az 1,55v 2670mhz-hez. vihetted volna fentebb az órajelet akkor még jobban fűt -
LackoMester
addikt
beteges,de tetszik
Mire nemjó egy rakéta...
Hansmeister az mi?porszivó márka
made in Tesco?
-
Drenadar
veterán
Jó cikk, jót derültem rajta!
De hiányoltam, hogy mi van, ha mindkét porszívó megy? (Még több zaj)
kiváncsian várom mi lesz a következő?
-
mario1111
csendes tag
Üdv!
Az, hogy a porszívó 700 wattos az nem jelent semmit. Attól még a teszt során előfordulhat, hogy kevesebbet vett fel a hálózatból. Inkább az a mérvadó, hogy mennyi a légszállítása.
A teszt során gondolom csak üresen forgott és nem kellett semmi anyagot beszívnia ami megterhelné a motort. Tehát a ez a fajta hűtés nem fogyaszt 10X annyit mint maga a gép. -
mephi666
nagyúr
őrült cikk, de tetszik
nekünk ilyen porszívónk van... állítható teljesítménnyel
érdemes lett volna szerintem hasonlóval is próbálkozni... mellékesen, amíg nem cseréltem le 16A-esre a kismegszakítókat, nem tudtuk a szobában rendesen használni, mert max teljesítményen indítva akkora szuflát vett fel, hogy folyamatosan leverte az automatát
minimumon kellett beindítani és onnantól már fel lehetett tekerni...
ui: egyébként létezik ilyen "fagyasztó spré", amit talán gyógyszertárakban lehet kapni és sportolókat fújkálnak vele
nem akarsz hasonlóval is kísérletezni?
-
raskolnikoff
őstag
~~~sick~~~
-
Fortissimus
őstag
csak ovatosan a csovel,mert ha feltoltodik es kozel van az alaplaphoz elfustolheti az egeszet
amugy nagyon nagy -
Őrület mik jutnak eszedbe!
Viszont nem hittem volna, hogy ilyen sokat számít, bár a hang és a fogyasztás miatt eléggé gáz lenne ezt használni 24/7-ben.
Nekem egyszer eszembe jutott, hogy odateszem a nyitott házhoz a szobaventit és rányomatom a levegőt a gépre, na az is hozott szép eredményeket, de bitang hangos hangja miatt max 10 percig bírtam. -
Daveedka
tag
állat vagy Bacsis, persze jóértelemben
köszi az újabb tesztet
-
hunmyke
aktív tag
Hát nem konkrétan ugyanilyen, mert adatait néztem kb ez is 1200wattos, ha jól emlékszem, csak amivel fröccsöntő üzemben szívjuk fel a darálékot kb 2 kW-os és három fázisú csatlakozóval rendelkezik. Igazából a lényege inkább a nagyobb csőátmérő. Nagyobb mennyiséget lehet felszívatni vele egyszerre. Itthon két Moulinex porszívónk is van (egy kisebb, és egy nagyobb takarítógép), nem lehet vele összehasonlítani...
-
shankeesham
tag
Nem semmi. Az ötletgazda.
-
továbbá 10X többet fogyaszt a porszívó, mint a komplett gép
Jó cikk, szükség van az ilyen világmegrengető ötletek megvalósítására, és széles társadalmi körben való nyílvánosságra hozására!
-
citrom904
tag
Ja és nekem is kell abból a cuccból amit szívsz
vagy amit iszol!!!!
-
citrom904
tag
Grat! Te totál kész vagy !!!
Meghajlok előtted mester
-
Figyu bacsis. Telen -20 fokban mit fogsz kitalalni? Valami tuti szuletni fog Toled.
-
RootRulez
félisten
Az első pár sor után egy szó jutott erre eszembe: beteg. De mint láttam a hozzászólásokat, nem voltam vele egyedül
Grat az íráshoz, remélem sokszor unatkozol még és jön egy ötlet, ami senki másnak nem jutna eszébe és persze meg is osztod velünk
-
LGLuke
őstag
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy mi lesz a következő? Repülőgép turbina?
Találékonyságból, és elvetemültségből jeles! -
zH.
senior tag
Ránézek a címre ,mondom ez ,csak bacsis lehet
Grat ,szép teszt -
-
Endreas
tag
M.O. a kreativitás országa! Mi meg talán ismerjük is egymárt, bár lehet véletlen névazonosság is.
Bacsis, mondd meg hol voltál 1998. júliusában szombatonként -
Depression
veterán
A múltkori képed alapján már nagyon vártam a tesztedet.
Nagyon megörültem, mikor láttam a címet, és szokás szerint nem okoztál csalódást. -
izriot
tag
Ezt ismerem, ugyanakkora a teljesítménye, mint egy átlagos otthoni porszívóé, csak nagyobb a hulladéktartálya és mindenféle apróbb dolgot felszív függetlenül, hogy mennyire éles. Semmi extra, csak nem lehet kityukasztani a tárolóját vagy a gégecsövet, mert műanyagból van.
-
CptMisi
őstag
a technikádat már CM nyereményjátékon láttam, nem akármi
-
zolikaDB
veterán
Az egész cikk lényege : "ha szeretnénk egy jót tuningolni"
-
correct7
csendes tag
Nagyon jó.
A rakétával egy zajszintet is mérhettél volna, az úgy 80-90 dBa-t tud.
Gratulálok.
-
14adam
addikt
Ugyan ez a kép volt a Cm-es versenyen is.Őrült vagy vazee
-
hunmyke
aktív tag
Címből már egyértelmű volt, hogy ki írta, minden elismerésem.
Ahol dolgozom ott van egy ipari porszívó, azzal lenne jó ezt kipróbálni.
Kb így néz ki: [link] -
DroneZ
aktív tag
Kicsit drága és szerintem hangos hűtés is. Inkább maradok a jól megszokott venti/víz kombónál
-
Kimmuriel
aktív tag
Nem győztél meg, maradok a folyékony nitrós locsolgatásnál!
-
Ehh...
(több nem jön ki az ujjaimból...)De mégis:
A Triton77 pont a szívás miatt hűt jól. -
Timyyy
őstag
TUDTAM!!!!! Annyira éreztem hogy BACSIS
pedig még a címnek csak a felét olvastam el, már beugrott a név!!!
-
Egzee
őstag
éreztem, hogy megint bacsis alkotott a címből...
Fain! Én mondjuk elvártam volna tőled, hogy gyárts valami tölcsért a porszívókhoz és azt tedd a bordához... mondjuk egy tölcsért (levágott véggel!) oda szigszalagozod a csőhöz azt szív és egyből jobb lett volna a hatásfok sztem mert az egész bordáról szítta volna a meleget!
-
Csaber
senior tag
Jó teszt volt gratula hozzá
Ha tudtam volna ilyen tesztet csinálsz kölcsönadtam volna az 1600 W -os porszívónkat (állítható a teljesítménye) csak hogy tudjuk melyik az optimális procihűtésre
-
h.adam.92
őstag
haver ennyit szórakozni
te nem vagy 100-as xddd
szép munka -
zoltanz
nagyúr
Érdekes teszt nem árt fontolóra venni ezt sem...
Amúgy gondolom ti is lassítjátok valamilyen kütyüvela villanyórát vagy saját áramfejlesztőtök van?
Szélerőmű vagy naperőmű?
-
N-vidi-A
őstag
OMG, ez tényleg jó ötlet!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kipróbáltam, hogy javul-e a CPU hőmérséklete, ha a porszívóval szívom el a meleget
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest