Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz norbert1998 #12 üzenetére
És még jól is szól.
Update: ki kellett cseréltetenem a Lazer fülest, mert mindíg elfelejtette a párosított eszközt. Minden egyes bekapcsoláskor újra kellett párosítani. De már csak fehér szinű volt így olyan lett.
Most láttam más oldalakon, hogy ez egy tucat termék és mindenki rácimkézi a maga logo-ját. Láttam már König, Laser (most melyik az eredeti? ), és Panther Media feliratta is.[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
norbert1998
nagyúr
betojás, az a boom cuccos nagyon jól néz ki
-
azbest
félisten
Egy ideje nálam is szolgál egy bt egér. Átvettem egy ismerőstől, mert nála nagyon akadozott. Nálam kiderült, hogy ha wifi-n nagy a forgalom (és közel a router), akkor vacakol az egér. Ez más bt eszköznél is bejátszhat, mert ugyanazt a 2.4GHz-es sávot használják, mint a legtöbb otthoni wifi. Lehet próbálkozni a wifi csatorna váltásán, vagy az újra párosítással.
A konyhai mk808b android stichez épp a napokban jött meg kínából egy 1600 forintba kerülő bt egérke. Egész jó, igaz oldalt kopogós műanyag, de jól megy. Véletlen a másik egér is párosítva maradt vele és úgy picit összezavarodott.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Engem inkabb az zavar, hogy ezek kozott a bluetoothosak kozott nem talalok olyat, ami minden szempontbol megfelelne. Es mondjuk vegtelen penzem sincs ra...
Mert mondjuk ez tetszik:B&W P7... de kinek van ennyi penze?[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
jFox
addikt
Ilyen gondom még nem volt vele. Egyszer volt, hogy újra kellett párosítani, mert nem találtak egymásra.
Viszont amióta van egy csomó BT cuccom, azóta a tableten a bt elkezdette vacakolni. Van hogy nem tudom bekapcsolni. Csak teljes újraindítás segít, vagy cache törlés.zsírfecske: nincs mit. Aki keres az talál.
[ Szerkesztve ]
-
Garada
őstag
Már régen is nagy dolog volt a mobil világában
-
zsirfecske
addikt
régebben ótzkodtam a bt dolgoktól, de mobil kütyükhöz hasznosak és kényelmesek tudnak lenni.
füleshez: elsőként én is mw600-zal kezdtem, a nagyon jó minőségű átvitel/dac rögtön meggyőzött. most sony DR-BTN200M fülesem van, ami a lazer cuccodhoz képest azért érdekes, mert szűk 150 mAh akksija van és mégis effektíve 40 óra lejátszást kibír. persze sokszor annyiba kerül, ennyiért a tiéd nagyon jó vételnek tűnik.
szóval grat, a heroes linkért meg külön köszönet.
-
Integrale
veterán
Karacsony korul en is beszereztem egy PocketBoom-ot, pontosabban kettot.
Meglepoen jol szol, neha laptoppal is hasznalom, de az rendszeresen eldobja a jelet.
Vege pl egy szamnak, es csondben van par percig, akkor utana szaggatva szolaltatja meg amit meg kell.
Kikapcsolom aztan vissza es megjavul, de bosszanto.Nalad ez a problema fennall?
"Bad reklám is reklám too"
-
jFox
addikt
Biztos van jobb minőség magasabb áron. A Senheizer-ek nagyon jók. De ennyi pénzért nem hagyhattam ott. Ráadásul ez a Lazer nem is a noname alja, uh. nem volt rossz vétel szerintem.
Örülök, hogy tetszett a cikk.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
tvamos
nagyúr
Koszi a cikket, orommel olvastam!
Nekem is van egy hasonlo bt hangszorom, en sosem hasznalom. (Ebayes, 5USDs, nem szutyok a minoseg...)
Van egy Dell bt egerem, az parades! 5 eve szolgal, nagyon szeretem.
Egyb jo bt fejhallgatot szeretnek majd, de szerintem valami jobbra fogok benevezni. (Sennheiser fuleseket gyujtok... )"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
KISDUCK
addikt
10k volt. Sajna a közelmúltban átesett egy mosáson, de szerencsére kibírta. Most még magasabb az ára 12k alatt nem láttam és az akksi se olcsó hozzá 4-5k HUF között mozog pedig csak egy 1 cellás LiPo 170mAh és 3,7v. Hobbykingen kerestem hozzá hasonlót de nem volt megegyező. Ott 3 dollár alatt volt minden hasonló teljesítményű és méretű. Ennek a headsetnek a megvételét nem bántam meg, nekem megérte azt a 10 ezret.
-
jFox
addikt
Eddig csak otthon használtam. Kocsiban van zene, munkahelyen meg nem nagyon hallgatok zenét.
Kültéren még nem próbáltam, de már jönnek a jó idők majd kiviszem a telekre.A Sony-t mennyiért vetted? Annó nézegettem én is, de tizenezer ft-ot nem szántam rá.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
A BT heccszet jó vételnek tűnik. Nekem egy SE MW600 van, kipróbáltam egyszer akadály mentes területen és a hatótáv brutálisan nagy, akkor kb 60-70 métert tettem meg és probléma nélkül szólt, de lakásban pár fal és már a 4m-t se éri el.
A boombox-ot csak otthon használod vagy cipeled magaddal? Én hébe hóba telefont BT-vel a gépre kötöm és úgy lövök egy kis zenét madzag nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HP EliteBook / ZBook topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest