Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
jó neked hogy csak azon kell pörögnöd hogy lesz-e elég ember akivel kimenj, a pénzen annyira nem, na nekem kb pont fordítva van
de fel lehet fogni ezt egy erősebb nyaralásnak isa zenei felhozatal elég változatos, Carl Cox-tól kezdve Guettán át SHM-en keresztül Aviciig nagyon sokan megtalálhatók a fellépők közt, Cox a techno-t képviseli, a többiek az electro-house határvonalán mozognak a szetteiket tekintve, a saját zenéik már lágyabbak, populárisabbak
de csak egy kis ízelítő az idei buliból: Carl Cox, Fedde le Grand, Avicii, Dimitri Vegas & Like Mike, ők a személyes kedvenceim, nagyon értik a dolgukat
-
pohár
félisten
válasz
lsebestyen #20 üzenetére
az ilyen kiegészítő jegyes móka, 25€ volt idén, de csak a háromnapos bérlettel érvényes, napijegyhez nem
-
pohár
félisten
jó, mi is kb ennyien vagyunk kb most
nekem is fel kéne lendítenem az órabizniszt, nyárig össze tudnám szedni a bő 200 rongyot költőpénzzel együtt
vagy egy jó meló, de ebben a helyzetben amiben az ország van, senki se alkalmazKeldor papa... a WizzAir csak Brüsszelbe visz ki, onnan kell valahogy eljutni Boonig, és akkor még szállást is intézni normális áron...
-
pohár
félisten
Belgium, Boon városka
a busz nem tudom mennyi idő alatt érne ki velünk, de tuti lenne vagy 16 óra
nemhogy repülővel mennénk, 35-ből megvan oda-vissza wizzairreljaja, a kb 120k tartalmazza a buszon a piát-kaját, a buszutat oda-vissza, háromnapos bérletet, meg before-after bulikat, meg a szállodát
de kb ugyanennyi költőpénz se árt, pont a belgáknál... jóféle csokik, serek -
pohár
félisten
hát igen, de ebbe a szállás is benne van, amivel nem neked kell szarozni, keresgélni, csak a kezedbe nyomják a szobakulcsot
kaja-pia a buszra, plusz még a szervezőknek is marad a zsebében valami, szerintem korrekt, főleg úgy, hogy tavaly majdnem 135€ volt a háromnapos bérlet magában, plusz 25€ a kempingjegy, szóval szerintem nem vészes...200€ volt a háromnapos VIP jegy, eléggé megéri azt hiszem
-
pohár
félisten
éééés nyíjjá ki
Új hozzászólás Aktív témák
lo vigyázat, FB link:TOMORROWLAND 2012.07.27-29 | Foglalás: 2012.január 30-ig: 400 € | 2012.március 30-ig: 450 € |...
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest