Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
nullpoint
őstag
.
-
focusviki
újonc
Kérlek, vegyétek fel velem a kapcsolatot! Engem nagyon érdekelne a 2013-as Tomorrowland! Buszos megoldás is, csak időben tudjak róla.
Előre is köszönöm!
Üdv: Viki -
DuRieN
csendes tag
Aki szeretne jönni a Tomorrowland 2012-re az keressen minket, mert mi vagyunk az egyetlen és hivatalos partnerei a belga szervezőknek!
429 €, amely tartalmazza az alábbi szolgáltatásokat:
- Full Madness Pass
- DreamVille Pass
- buszos utazás Budapest- Boom-Budapest
- 7 napos BBP biztosítás
- csoportkísérő, aki végig részt vesz a túrán
- szervezői díjwww.tomorrowland-hungary.com
www.facebook.com/tomorrowlandhungary -
dragonfx
veterán
áhhh ezhalál.itt végem lenne az tuti.detox.
-
Madn!ght
addikt
Nem gyenge!
Ha sikeresen leállamvizsgázok, lehet rászánom a pénzt. -
doser0717
aktív tag
Na mi lesz??? Lesz valami? Én bárkihez csatlakozok, aki úgy gondolja hogy kell még egy ember a kocsiba/kisbuszba! De persze a legjobb egy partybusz lenne!
-
Yo!pashi
újonc
Üdv! Engem érdekelne....de mi van akkor ha már nem vagyok tini?Azért is jelöltem meg az öreg papi képét
-
Jojo5
őstag
2 napja a 2011-es aftermoviet lesem
A napokban mondtam haveromnak, hogy ha nem is 2012-ben, de 2013-ban ki kell jutnunk erre!
Igaz, nem vagyok egy nagy fesztiválozós és el is tér a zenei ízlésem a stílustól, de ha ott lennék tuti, hogy élvezném!Az eltérést úgy értem, hogy a hétköznapokban magamban\úton nem teljesen másfajta zenéket hallgatok, de ha buli van(ami ritkán van nálam) akkor kb. minden jöhet
-
Kassadin
addikt
Kib*szott jó lehet, majd talán egyszer eljutok.
-
pohár
félisten
jó neked hogy csak azon kell pörögnöd hogy lesz-e elég ember akivel kimenj, a pénzen annyira nem, na nekem kb pont fordítva van
de fel lehet fogni ezt egy erősebb nyaralásnak isa zenei felhozatal elég változatos, Carl Cox-tól kezdve Guettán át SHM-en keresztül Aviciig nagyon sokan megtalálhatók a fellépők közt, Cox a techno-t képviseli, a többiek az electro-house határvonalán mozognak a szetteiket tekintve, a saját zenéik már lágyabbak, populárisabbak
de csak egy kis ízelítő az idei buliból: Carl Cox, Fedde le Grand, Avicii, Dimitri Vegas & Like Mike, ők a személyes kedvenceim, nagyon értik a dolgukat
-
keIdor
titán
Úgy néz ki ma is szereztem 2 majdnem biztos embert. Még decemberben foglaljuk a helyeket szerintem. Muszáj! Ott! Lennünk!!! Életünk végéig felemlegetjük az ilyet, az élet rövid, úgyhogy megéri a pénzt. Szórakozni is kell az életben nem csak meló...
-
SAMYka
senior tag
Nagyon szép
Nagyon jó
Nagyon tetszik
Nagyon drága
Nagyon minden beneluxban vanTöbb napos fesztiválok a legjobbak és csak sátorban mert attól nincs jobb
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #33 üzenetére
Fura dolog, értem hogy miért nem érted
Én sem tudom
Hozzáteszem, az egyhetes Sziget után a végére tényleg nagyon nyúzott az ember, az már sok, annál többet szünet nélkül szerintem nem is lehet, amennyiben minden nap aktív az ember. De szerencsére nem is kell
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #31 üzenetére
Nem voltál még fesztiválozni akkor
Nyilván kell
Erre ott van a hajnali 4 és a délután 4 közötti 12 órád
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #27 üzenetére
No meg bőven elég 1-2 nap is. Azután már úgysem kívánod a harmadikat!
Ejj-ejj... Ha ez így működne, de jó lenne
Crystalheart:
Csupa elektro, minden műfajban. De hogy példát hozzak: David Guetta, Avicii, Faithless, Tiesto, Swedish House Maffia, és soksok olyan, amit nem is ismerünk. A legjobbak konrkétan
DeFranco:
Erről van szó
-
DeFranco
nagyúr
Ez... valami... fenomenális!
Semmi közöm a mai elektronikus zenéhez, és a partykból is kinőttem, de ettől a videótól UV reaktív lett a vérem. Te jó ég...
-
Crystalheart
őstag
Most nincs fülhallgatóm, így csak annyit látok, hogy hippiforma emberkék buliznak.
Miféle zene van ott?
-
Doki-HUN1978
senior tag
Színvonalas kis rendezvénynek néz ki. Tetszik a hangulata.
4-500 ojró + költőpénz nem a mi pénztárcánkhoz van igazítva sajnos.
Én biztosan sátras, mikrobuszos bulinak csinálnám kb. 4-5 fővel.
No meg bőven elég 1-2 nap is. Azután már úgysem kívánod a harmadikat!
Feléből kijössz. -
pohár
félisten
válasz
lsebestyen #20 üzenetére
az ilyen kiegészítő jegyes móka, 25€ volt idén, de csak a háromnapos bérlettel érvényes, napijegyhez nem
-
hoffman_
nagyúr
válasz
lsebestyen #20 üzenetére
Nemtom, ottis biztos van auchan, kikempelünk elé ingyé
Amúgy látod ez jó kérdés, az 54 ezres jegy szerintem nem kempes.
-
Húúbazz. Ez nagyon jónak néz ki.
Volt már itt valaki? -
hoffman_
nagyúr
Hm, most kapcsolok, ez 150 ezer. El kellett volna előbb olvasni. Sajnos így felejtős, mivel:
- a bérlet 54k
- vagy busszal odavissza(2x10k perfő) + sátor
- vagy bérelt kisteherrel 4-en(bérlés+benya kb 100k osztva 4-el) + sátor
- kaja, alkesz: ócsóért lidlibenÍgy kábé a 150 majdnemfelére, de mindenképp 100 alá lehet redukálni. Az meg, hogy nem lesz hotel, belesz*rok, szét leszek csapva mint álat végig, Szigetre se kellett wellness
Amúgy is csóróság van, és sok a program... Volt, Sziget, Balatonparty 2x5 nap, ez már nehezen fér bele a keretbe sajna. Ja, és ott az F1, az is 150k
-
pohár
félisten
jó, mi is kb ennyien vagyunk kb most
nekem is fel kéne lendítenem az órabizniszt, nyárig össze tudnám szedni a bő 200 rongyot költőpénzzel együtt
vagy egy jó meló, de ebben a helyzetben amiben az ország van, senki se alkalmazKeldor papa... a WizzAir csak Brüsszelbe visz ki, onnan kell valahogy eljutni Boonig, és akkor még szállást is intézni normális áron...
-
hoffman_
nagyúr
Mi cimborákkal 3-an tervezgetjük, ha esetleg bejönne a biznisz, és lesz még hely, szólok.
-
pohár
félisten
Belgium, Boon városka
a busz nem tudom mennyi idő alatt érne ki velünk, de tuti lenne vagy 16 óra
nemhogy repülővel mennénk, 35-ből megvan oda-vissza wizzairreljaja, a kb 120k tartalmazza a buszon a piát-kaját, a buszutat oda-vissza, háromnapos bérletet, meg before-after bulikat, meg a szállodát
de kb ugyanennyi költőpénz se árt, pont a belgáknál... jóféle csokik, serek -
keIdor
titán
Voltam már párszor Benelux-ban, hát olyan 10-15 óra között, mert ugye forgalomtól meg átlagsebességtől függ az egész. Ez 2012-ben Belgiumban vagy Hollandiában lesz?
Végül is figyelj... tőlem is 3-4 ember lenne, lehet megérné összefogni és bérelni egy kisbuszt, egy ilyen 9-10 személyest, összedobni a pénzt rá+üzemanyag. Ha kell én levezetem egybe a távot, nem ez lenne az első ilyen utam.Lehet olcsóbb lenne, mint 2-3 kocsival elindulni.
Egybe 120k/fő egyébként a kaja+szállás+party heaven? Mert az egész korrekt, én ilyen 250k/fő-re tippeltem volna. Ó akkor ha már ott vagyunk, akkor aki még nem volt városnézést is kéne csinálni. Amszerdam, Brüsszel, Rotterdam stb. szép mind nagyon. Meg sütike is kéne. : P -
keIdor
titán
Erre akarok menni jövőre. Szóval ha nem is együtt, de találkozunk ezen szvsz. Nagyon tetszik és nagyon ráflasheltem már.
-
nincsisbéla
aktív tag
Szép kis fesztivál szép kis pénzért!
Mondjuk kíváncsi lennék hogy tróger módszerrel mennyiből jönne ki? Értem ezalatt a stoppolást, pályaudvaron alvást, tarhálást. Sajnos én ehhez nem vagyok elég őrült (vagyis de, de nem egy ilyen fesztiválért), de gyanítom hogy 30k körül ki is jönne!
Valakik esetleg tervezik így adni? [csak fiúknak, és csak ha min. 2-en vannak!] -
darál0w
Jómunkásember
+1
-
pohár
félisten
hát igen, de ebbe a szállás is benne van, amivel nem neked kell szarozni, keresgélni, csak a kezedbe nyomják a szobakulcsot
kaja-pia a buszra, plusz még a szervezőknek is marad a zsebében valami, szerintem korrekt, főleg úgy, hogy tavaly majdnem 135€ volt a háromnapos bérlet magában, plusz 25€ a kempingjegy, szóval szerintem nem vészes...200€ volt a háromnapos VIP jegy, eléggé megéri azt hiszem
-
kmisi99
addikt
kb 120k/fő? Szép kis ára van! A 2011 es after vidit kb 50x megnéztem brutális egy party.
-
EczkE
veterán
Talán pár év múlva.
-
pohár
félisten
éééés nyíjjá ki
Új hozzászólás Aktív témák
lo vigyázat, FB link:TOMORROWLAND 2012.07.27-29 | Foglalás: 2012.január 30-ig: 400 € | 2012.március 30-ig: 450 € |...
- Autós topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest