- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
válasz
gombasm #5479 üzenetére
Szia!
Akkor itt van egy github link róla: POCO F3 - ProjectMatrixx
TG "közvetlenebb" jobban pörög mint az XDA, én ezt hallottam róla. De aztán mi az igazi oka nem tudom. Nyilván mindenhol vannak rosszakaró emberek. Nekem pár ismerősöm, magyar akad akik használják, nem panaszkodtak különösen róla. -
user26
senior tag
válasz
gombasm #5071 üzenetére
Xiaomi.eu -nál az első kettő igen zöld, mert Ők megcsinálták, hogy benne legyen a ROM-ba ami kell.
A Xiaomi.eu az nem gyári ROM. Én Gyári Rom alatt szerettem volna elérni ezt a lehetőséget, ebben a formában.
Remélem, hogy jól válaszoltam@crok
Azért, mert azt hittem, hogy ha ez így működik, akkor a Store tanúsítása is rendben lesz, de tévedtem, az gyári rendszer alatt, BL nyitás mellett, root nélkül nem lesz az. Azthiszem... -
HUNited
őstag
válasz
gombasm #4978 üzenetére
Hogy oldod meg hogy ne kelljen mindig újra setupolnod mindent romváltásnál?
Pl órát gondolom te is Zepp-et használsz, a szériám elvész ha felhőből szedem vissza account alapján az adatokat (legalábbis régebben egyszer elveszett egy több éves szériám).
Vagy mondjuk Google authentikátor a kétlépcsős azonosításokhoz.
A rendszer finomhangolásáról nem is beszélve (hátterek csengőhangok betűméretek és hasonlók)
Nekem egy rom csere 8-10 órányi testreszabást és beállítgatást jelent (bár én igen rosszul viselem ha valami nem úgy van ahogy akarom) -
rsf
senior tag
válasz
gombasm #4623 üzenetére
Na megvolt a romolás.
Legújabb stabil Orangefox recovery -t felraktam az már látta a partíciókat.
Ment a jelszós feloldással!
Aztán Dirty flash a legújabb 13.0.9-es Xiaomi eu-s rom al.
Elötte a legutolsó fastbootos eu-s rom volt rajta(13.0.6)
Minden OK csak a recoveryt felül írta TWRP-re.
Üdv. -
Darko_addict
őstag
válasz
gombasm #4473 üzenetére
@mobilizmo
Második (újra)telepítésnél már a friss FW is megvolt, mert feltettem a gyári A12-t, ami tutkó hozta magával azt is.
Swift Backuppal lementettem mindent előtte, mert számítottam valami zökkenőre, de TWRP restore kényelmesebb lett volna.@gombasm
Egy időben Orange Fox-ot használtam és nagyon szerettem, rá is nézek!
Kétszer volt Format Data és minden alkalommal akkor siklott félre, mikor szűz telefonra felraktam a Miui.eu-t. Már működött a TWRP (mindkettő), ment a gyári ROM, de miui nem települt fel (jól).Szerk.: vagy egy format data után feltett romhoz is kell(het) a format data megint?
Kiheverem, rápihenek - még az ikonokat sem volt időm sorrendbe tenni - és hétvégén nekiugrok megint.
Köszi mindenkinek!
-
hevizms
addikt
válasz
gombasm #2019 üzenetére
Ez nem igaz. Legalábbis nálam tutira nem
De mivel nincs összefoglaló így nehéz elolvasni.
Oké te írtad nekem is hogy másik xiaomi telo összefoglalója is jó,de az ember nem lehet elég óvatos.
Amúgy utána én pld magával a TWRP telepítéssel kapcsolatban nem is kérdeztem miután bedobtad egy másik telo összefoglalóját.
A keresés meg kb semmit nem ér általában egy fórumon belül mert nagyon sok haszontalan ház is van közte és egy kínlódás kibogaraszni a lényeget.Szerintem. -
hevizms
addikt
válasz
gombasm #1970 üzenetére
Valószínűleg sokaknal volt az amit az előbb leírtam.
Ugye az ember amíg megjön a BL nyitás használja a telót.
Nyilván állítunk be képernyőzárat is.
A TWRP meg indításkor ker jelszót.
De nem gondoltam hogy azt kéri,azt hittem hogy valami másra gondol és mivel a cancel gombra továbblépett így nem is lett feloldva végülis.OTG meg volt így pendrive mehetett.
Csak mostanában jöttem erre rá hogy vagy beírja az ember a zarkepernyo pin kódját vagy előtte eleve törli . -
hevizms
addikt
válasz
gombasm #1867 üzenetére
Köszönöm.
Igyekszem feltenni egy hsz-ben a buta kérdéseimet
Megfogadva a tanácsot,nézem a leirást és már most elakadtam.
Ezt írják a TWRP törlésre:
- Válaszd a Wipe menüpontot, majd az Advanced Wipe opciót
- Jelöld be az alábbiakat:- : Dalvik/ART Cache, System, Data, Internal Storage, Cache,
Nos amit én most telepitettem a telóra TWRP,abban a system nincs a sorban.illetve a Cache sem.Ezek vannak:Dalvik/ART Cache, Metadata, Data, Internal Storage, USBOTG,
Aztán a kérdésem még az lenne hogy a Reboot esetében a system-re kattintsak vagy a slot A vagy slot B?
Ha felmásoltama letöltött romot és telepitettem,utána egyből mehet a reboot vagy olyankor is kell valamit törölni?
Azt hiszem ennyi a kérdés,
Köszönömui még egy kérdés
A rom másolása OTG-n kersztül jobb vagy kábelen a PC-ről? -
hevizms
addikt
válasz
gombasm #1869 üzenetére
Köszönöm .
Tulajdonképpen igazad van,de:
1-sajnos az angol tudásom nagyon gyenge,a 80%-át tudom értelmezni a leirásoknak általában,de ott az a 20 % ami esetleg problémához vezethet
2-a legtöbb leirás hiányos azok számára akik nem cserélgetik a romokat napi szinten
3-mivel itt nincs összefoglaló igy lenyitni sem tudtam,azt meg nem tudhatom melyik másik fórum összefoglalója jó hozzá,mert nem vagyok szakértő
4-a keresés pld itt a fórumon is általában iszonyat sok hsz-t hoz és nehéz kitotózni melyik a hasznos
5-ha valami félremegy ésutána itt leirom kb mindenki nekem esik hogy hát "miért nem kérdeztél????"
De mondom igazad van amúgy -
hevizms
addikt
válasz
gombasm #1836 üzenetére
Hát szerintem sem normális valami.
Tegnap is szinte elő sem vettem.Este már csak 20% volt úgy hogy reggel 100-rol indult . A SOT 1:26 volt .
Semmit nem csináltam vele ,úgy ahogy a dobozból kivettem,azzal a rendszerrel használom.
Szerintem eladom a fenébe amíg még ilyen új
1 hetes a teló.
Azért az elég gáz hogy rögtön rom cserével kell indítani. De szerintem az sem lesz megoldás.
Meg hát mi a fenére cseréljem????
Hu nagyon mérges vagyok. -
-
Trailblazer
veterán
-
flash-
veterán
válasz
gombasm #1429 üzenetére
jolvan azért laknak páran a belvárosban,félmillió ember tuti,meg aztán aki ott dolgozik..
én cegléd közelében lakom de a v kerben dolgozok,ezért lenne nekem érdekes, de én berendeltem a telefont, ha megjon akkor majd beszámolok,mondjuk én két simmel fogom ezt is használni,egyik a mobilnetezésre másik meg a hívásokra de az szerintem nem ront az üzemidőn. mondjuk ez szerint a note 8t nél is jobban bírja márpedig a 8t az elég sokáig kihúzza..
[link] -
-
RoBos
senior tag
válasz
gombasm #1052 üzenetére
"...Annyival nem lehet jobb a kamerája!..."
Ezt sose tudtam, h amikor vki azt mondja, h egy telefonnak "jobb a kamerája", akkor ez konkrétan miben merül ki? A nagyobb felbontásban, vagy a fakóbb/telítettebb színekben, vagy zoomoláskor részletesebb a kép, vagy nem olajfestményszerű a kép szélei, vagy miben?
Mert ez, h "jobb" ez nem egyértelmű, h miben is?!
Pl. ilyen tekintettben a 11L 5G kamerája miben jobb szignifikánsan az F3-étól? Nem cinikusan kérdem, nehogy félreértsetek, csak tényleg érdekel, h mik a fő szempontok mikor rámondják egy kamerára, h ez jobb mint a másik.És ezt nem konkrétan tőled kérdezem, hanem úgy általánosságban...
-
mckangi
senior tag
Lassan kezdem felfogni,vagy nem
Eu romot szeretnék a telefonomra.
Gondolom a 12.5-ös eu romokat csak twrp telepítéssel lehet csak felrakni?Én eszerint csináltam volna:
Jelenleg a 12.0.5 stabil van fent
Jó lenne egy teljes folyamat leírás,hogy a gyári romtól,hogyan és milyen módszerrel juthatok el az eu romig. Egy link is bőven elég lenne.
-
-
Mármint arra akartam célozni, hogy mehetett volna bele akár egy 64-es is, vagy egy az egyben az X3 NFC kamerája.
Habár én ezen az árszinten elnéző vagyok vele, de persze egyszer azért szeretnék egy must have kamerás mobilt
A GCam megoldás jó, de az a szoftver nekem annyira fapad és más..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csúcshardvert és topkijelzőt hozott a Poco a középkategóriába, kompromisszumokkal.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest