- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Darko_addict #4553 üzenetére
-
dbius
veterán
válasz
Darko_addict #4550 üzenetére
Nem használom. Most néztem meg a leírását, sajnos könnyen lehet, hogy MIUI alatt nem megy, mert LineageOS, Arrow alatt volt tesztelve.
-
dbius
veterán
válasz
Darko_addict #4548 üzenetére
Ha .eu rom van fent akkor gondolom Magisk is fent van. Ott pedig találsz modult (audio misc settings) erre, azt hiszem 100 léptetés lesz vele max.
-
user26
senior tag
válasz
Darko_addict #4498 üzenetére
Szia!
Csak kérdezem, USB debug engedélyzeve volt ?
PC, Telefon teljes újra indítás, másik USB port, twrp neve áttírása rövidebb névre (pl twrp.img), újbóli letöltés, vagy korábbi vagy újabb verzió letöltése ?
Én ezeket próbálnám ki, mert úgy gondolom e körül rejlik a hiba.
Fastboot ROM -t tettél fel megoldásnak, az is megoldás, de nem az "eredeti" próblémát oldja meg, csak kikerülte. Tudom, tudom, senkit nem érdekel az ilyen, de később mégis jól jön majd.
Mi volt fent eredetileg ?
Ha xiaomi.eu, akkor abba van /volt twrp, azt hiszem nebrassy.
Aktív rendszert recovery-be kell indítani. (ez egy másik megoldás) -
válasz
Darko_addict #4498 üzenetére
-
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict #4497 üzenetére
-
gombasm
aktív tag
válasz
Darko_addict #4474 üzenetére
Igen, a más telepített romnál reboot recovery és utána format data majd rendszerindítás.
-
gombasm
aktív tag
válasz
Darko_addict #4471 üzenetére
Nem találtam erre utalást: a rom telepítése után egy reboot recovery majd egy format data a rendszer indítása előtt megvoltak? A format data nélkül egyik rom sem nagyon akar elindulni .... . A hétvégén telepítettem egy 12 -est (Pixel experience) és egy 13 -as androidot (Evolution X), mindkettőhöz kellett a formázás, különben nem indultak.
Még egy tanács/ötlet: hagyd a TWRP -t és töltsd le az xda oldaláról a legújabb Orange Fox Recovery -t, ami már a 13 -as android decrypt -re is fel van készítve - működik. Kicsit más a felület, mint a twrp -é, de mindent tud, amit kell.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Darko_addict #4471 üzenetére
Nem látom, hogy mit, de valamit elrontasz, mert skkk működik.
3.6.2_12-RedmiPOCOF3_v3.8.3_A12
Annyi jutott eszembe, hogy az A12-re upgrade-hez mindenhol írnak egy minimum fw verziót.
TWRP backup valószínűleg nem fog menni (vagy nem úgy ahogy szeretnéd). Erre használd a Migrate-et. -
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict #4470 üzenetére
Leírom összeszedettebben, mert kapkodtam gyors választ remélve.
Van egy Poco F3 februárban frissített miui.eu stable-lel. Szerettem volna váltani A12-re és ehhez első lépésként a recovery-t akartam frissíteni, amiből kettő állt rendelkezésre: a Nebrassy-féle és az SKKK nevű. Az SKKK-val kezdtem, és jött az első baj - telepítés után nem tudtam decryptelni recovery-ben a ROM-ot, és ezután már a ROM sem töltött be, bootloopolt. Formáztam Erase Data-val, majd eltűnt a ROM és minden fájl is, ráadásul PC-re kötve nem tudtam rámásolni semmit. Nem volt más hátra, mint előkapni a MiFlash-t és gyárit felrakni. Ezután szépen betöltött a rendszer, valamint hiba nélkül felment és működött mindkettő TWRP. Ekkor próbáltam meg rátenni a legújabb weekly-t, de sikertelenül, mert Recovery-be bootolt. A legfrissebb stabil sem indult el, szintén bootloop. Közben 3x fel kellett tegyem a gyárit MiFlash-sel (most azon fut, mert nincs C terv), mert szabotálta magát az egész telefon, egyszóval káosz. Mi lehet a baja? Természetesen a TWRP backupot sem tudtam visszarakni, és ha itt vagyok, hadd tegyem hozzá, hogy időközben olyan mountolási és írási hibákat írt ki, amiket az elmúlt 10 évben nem is láttam, tapasztaltam. Gondolom frissítés után (A12) jelentkeztek ezek a TWRP-ben.
-
válasz
Darko_addict #3810 üzenetére
a STABIL romok kb 3-5. Hónap lemaradásban vannak, ez alól nem kivétel a kínai stabil rom sem, amiből készül a stabil EU ROM.
Ajánlott a heti romot használni ha már valaki rászánta magát hogy lecseréli a vacak Global és EEA gyári romokat.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict #3317 üzenetére
Na, esetleg más POCO F3 user Miui.eu rommal, akinek problémája volt VAGY éppen tökéletes ment a mobil adat Roamingon?
-
kszthly
senior tag
válasz
Darko_addict #2939 üzenetére
Próbáld meg a "fastboot boot twrp......img" paranccsal elinditani, aztán recovery-ből "flash current recovery".
-
obligat
senior tag
válasz
Darko_addict #2643 üzenetére
Nem lehet, hogy párszor hagyni kellene lemerülni kikapcsolásig, teljes töltöttségekről? Hogy az akku "jósalgoritmusa" is felismerje a valós üzemidőt és később azt ossza 100-felé.
Bár az is lehet, hogy lehet ezt valami power-tool-lal intézni, korábbi telefonjaimon elég volt a néhány ciklus teljes töltés-teljes lemerítés is. -
flash-
veterán
válasz
Darko_addict #2230 üzenetére
nekem meg anno a huawei p10 litehoz adott töltő gyorsabban töltötte (2500mah) anno a xiaomi redmi note6 prot mint a xiaomi által gyárilag hozzá adott töltője(1500mah)
pedig az egyik quickcharge a másik meg nemtom mi
én elvesztem a gyorstöltés szabványokban, és a kompatiblitásokban, van egyáltalán olyan aki átlátja ezt még? hogy mi tölt mit gyorsan ,stb?hivatalos forgalmazó:én a laptopszalonban vettem,sajnos nem hivatalos a check szerint...
sebaj úgyis kb 2-2.5 év után dobhatom el a telót akksi miatt majd -
doongoo
addikt
válasz
Darko_addict #2229 üzenetére
Ez tudja. Személyesen tesztelve. Anno még 2 m-esben tudtam rendelni, de látom, hogy most csak 150 cm-es van.
[link] -
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict #2229 üzenetére
Érdekes, némi böngészés után úgy tűnik, hogy pl. az a kábel, ami tudja gyorstölteni a Huawei-t akár 66 wattal, az a Xiaomi-t lehet csak 18-cal az eltérő protokollok miatt.
Marketingblabla?U.i.: az említett termék speciel egy Baseus kábel.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Darko_addict #2220 üzenetére
Hű, ezt most nem tudom. Egy sima OTA update esetén biztos, hogy nem.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Darko_addict #2209 üzenetére
Ugyan nekem crDroid van fent, nem tudom mennyire egyezik a beállítások menü. Ott a végén a telefonról pontban van egy eszköznév, ami változtatható. Ez viszont nem feltétlen jelenti azt, hogy kapcsolat esetén ezen a néven ismerik fel. Például BT-nál is meg lehet adni azt a nevet, ahogy felismerik.
-
válasz
EEA rommal esetleg. :)
-
Hoorus
őstag
válasz
Nekem is ezt írja, és szerintem mindenki másnak is.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Darko_addict #2047 üzenetére
Én mi 9T pro-ról váltottam, elvileg abban 586os szenzor van, de sok difit nem veszek észre a képminőségben. Mondjuk az is tény hogy nem plakátolni szoktam velük
szerk: Már értem miért:
-
Trailblazer
veterán
válasz
Darko_addict #2047 üzenetére
Igen, én váltottam, viszont a kamerát ritkán használom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csúcshardvert és topkijelzőt hozott a Poco a középkategóriába, kompromisszumokkal.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest