Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Idővándor
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
"1. kit érdekel, hogy néz ki, ha megbízhatóan működik (ez esetben nem függ össze),"
Sokakat, többek közt téged is sok esetben. Ne haragudj, de ha már van, akkor megnéztem a logout blogodat és a munkáid azért viszonylag igényesek (pl: olcsó képkeret, olcsó fa ház), illetve a Szakszerű javítás a köbön című bejegyzésedben magad is taknyolásnak nevezed azt, ahogyan a haverod mp3 lejátszóját megbütykölték, holott látszott? Nem. Funkcióját ellátta, amíg a gari tartott? Igen. Akkor meg? Miért kell álszenteskedni kérem!?"2. Előlapnak simán felpattintható a DVD előlapja"
Nem, lásd a szerző saját bevallását erről.Egyébként ha lenne rajta előlap és korrektül nézne ki legalább a notiba behelyezve, akkor nem fikáznám ennyire, de így még az sem állja meg a helyét, hogy "úgyse látszik", mivel igenis látszik.
"Mindent lehet venni,m minden vásárolható, kreativitás, alkotókedv meg feleslegwes modern társadalmunkban."
Na ez valóban mellette szól, nem vitatkozom vele.@ bakter24
Csináld meg azt az előlapot rá szépen és én is fejet hajtok majd. De egyébként se törődj velem, valószínű csak bal lábbal keltem.A helyzet amúgy nálam is dettó ugyanaz itthon, mint vázoltad.
-
bakter24
őstag
Azért nem akarom az eredeti előlapot felhasználni (mármint ami a laptopban lévő DVD-n volt) mert eladáskor azzal adnám, mivel az követi a laptop ívét. Ezért azt mindenképp változatlanul hagyom. Simán felpattintani nem lehet, a #30-asban leírt ok miatt. A #21-esben linkelt képen látszik, hogy elég nagy méretű háromszög kellene, hogy az ív folytatólagos legyen, ezért nem tudom a rossz dvd előlapját felhasználni, illetve nem sokat nyernék vele, mivel az is csak síkban takarna.
-
sing1ep1ayer
őstag
Egyátalán nem baj hogy ilyet épített, csak szerintem nem szép és felesleges is, mert ha veszel egyet akkor alig drágább. A funkcionalitásáról annyit, hogy picivel elmarad a gyáritól, mert az enyémbe például nem kell csavarozgatni a merevlemezt, hanem szépen becsúszik a helyére, ahol stabilan áll. A csatlakozókat sem kell kézzel beledugni, mert azokba is önállóan belemegy behelyezéskor.
A forró ragasztó használata szintén nem baj, de neked nincs szemed, vagy mi? Hogy néz már ki az a megrágott nyáklap, a kilátszó keszekusza csatlakozólábak, meg hogy egyelőre még előlapja sincs a cuccnak, tehát a noti oldalán egy lyuk tátong? Miért baj, ha ezt le merem szólni hogy nem szép? Hát nem az b*meg, nagyon nem.Lehetne ilyenből szépet is készíteni házilag, de ez nem lett az, mindenesetre udvariasan feltételeztem, hogy ez a megfelelő szerszámok hiánya miatt van, esetleg nem elég gyakorlott cikkírónk keze még.
Az ötlet egyébként tényleg jó és nem lebecsülendő, de én akkor is csúnyának találom a megvalósítást. Nekem is volt pár hasonló művem, de inkább nem merném itt publikálni.
(mod)
@bakter24
Amint írtam itt fentebb is: előlap hiánya, a ragasztón keresztül átlátszó keszekuszaság, aztán a széttörögetett nyák, ami eszméletlen borzalmas. Egyébként te magad is ezeket a kifejezést használod a cikkedben a saját munkádra: "...Itt egy kis gányolásra volt szükség...".
Örülök, hogy ügyesen megoldottad a problémádat, de sokat tényleg nem spóroltál vele. Kellett egy optikai meghajtó, egy SATA- és egy tápkábel, meg némi ragasztó- és áramfogyasztás a munkához. Saccra alig kevesebb, mint 2500 Ft, cserébe csúnyácska és körülményesebb belerakni a HDD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest