Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sing1ep1ayer #22 üzenetére
"Hogy néz már ki az a megrágott nyáklap, a kilátszó keszekusza csatlakozólábak, meg hogy egyelőre még előlapja sincs a cuccnak,"
1. kit érdekel, hogy néz ki, ha megbízhatóan működik (ez esetben nem függ össze),
2. Előlapnak simán felpattintható a DVD előlapja"mert ha veszel egyet akkor alig drágább. "
Nem fogtad fel a dolog lényegét, sebaj. Mindent lehet venni,m minden vásárolható, kreativitás, alkotókedv meg feleslegwes modern társadalmunkban.
Én is szívesebben használok saját kezűleg készített dolgokat, mint amit vettem.A Logoutnak meg az a lényege, hogy mindenki azt rak ki, amit akar. Ha annyira gáz, akkor a moderátorok nem teszik ki.
A te cuccaid sem gázok, de valakinek az is ronda lenne, meg valami arra is megmondaná, hogy minek.
A nyákra forrasztott kábelek eltakarása zsugorral meg kb. halottnak a csók. Nekem jobban tetszik ez a melegragacsos megoldás.
@Bakter24 : Az előlapot én beragasztanám a DVD ház aljába. Vagy csavarozni ugyanoda.
-
bakter24
őstag
válasz
Előlap lesz, mondtam már, bele is kerül a cikkbe majd. Ámen. A törött nyák nem szép, de mint írtam a leggyorsabb & legolcsóbb megoldás volt. Lehetne hozzá vágni üres nyákból darabot, vagy fából, vagy bármiből, de akkor már TÉNYLEG nem lenne olcsóbb, mint a bolti. De hogy a ragasztón keresztül átlátszó keszekuszasággal mi bajod, azt nem tudom. Hogy máshogy lehetett volna ráforrasztani a drótokat a csatlakozóra? Van valami tuti módszer, amit nem ismerek?
Hiába írod, hogy nem volt olcsóbb, mint a bolti. De az volt. Konkrétan: rossz dvd = 0ft, sata kábel volt otthon, = 0ft, sata tápkábel rossz tápról levágva = 0ft, idő = 0ft. Nem eladásra építettem és nem is kiállításra. Ha tudsz érvet mondani, ami miatt a "felhasználói élmény" csorbul, akkor mondj.
mod: Nem az garas foghoz verése miatt lovagolok rajta, hogy ingyér' volt, hanem elvből. Ha 2eft-ba került volna ez az alkotás, megvettem volna a boltit. De az semmi élményt nem ad, mikor összedugod, és működik. Annak az a dolga. De megcsinálni öröm egy ilyen holmit, amit meg tudok. És ezt a bolti sosem adja meg.
-
bakter24
őstag
válasz
Nem a megvalósítás miatt publikáltam, viszont a bolti 2500 ft-os cucc pont 2500 ft-al drágább, mint az enyim. Ezt kéretik figyelembe venni! És azt a tényt, hogy akartam egy ilyet, picit molyoltam vele, és most lett nekem egy ilyen. Venni valamit bárki tud. Megcsinálni picit bonyolultabb. Szépen megcsinálni még annál is bonyolultabb. És nekem a funkcionalitás számított, ha csinálnék másikat, és lenne rá egy pár napom, akkor szép lenne, hidd el. De egyrészt nem volt pár napom, másrészt nem nézegetni építettem, hanem használni. A célom nem az volt a cikkel, hogy modding versenyt nyerjek, hanem hogy ötletet adjak másoknak esetleg vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest