- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
válasz
sing1ep1ayer #22 üzenetére
Nem a megvalósítás miatt publikáltam, viszont a bolti 2500 ft-os cucc pont 2500 ft-al drágább, mint az enyim. Ezt kéretik figyelembe venni! És azt a tényt, hogy akartam egy ilyet, picit molyoltam vele, és most lett nekem egy ilyen. Venni valamit bárki tud. Megcsinálni picit bonyolultabb. Szépen megcsinálni még annál is bonyolultabb. És nekem a funkcionalitás számított, ha csinálnék másikat, és lenne rá egy pár napom, akkor szép lenne, hidd el. De egyrészt nem volt pár napom, másrészt nem nézegetni építettem, hanem használni. A célom nem az volt a cikkel, hogy modding versenyt nyerjek, hanem hogy ötletet adjak másoknak esetleg vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest