Új hozzászólás Aktív témák

• bakter24

őstag

válasz sing1ep1ayer #22 üzenetére

Előlap lesz, mondtam már, bele is kerül a cikkbe majd. Ámen. A törött nyák nem szép, de mint írtam a leggyorsabb & legolcsóbb megoldás volt. Lehetne hozzá vágni üres nyákból darabot, vagy fából, vagy bármiből, de akkor már TÉNYLEG nem lenne olcsóbb, mint a bolti. De hogy a ragasztón keresztül átlátszó keszekuszasággal mi bajod, azt nem tudom. Hogy máshogy lehetett volna ráforrasztani a drótokat a csatlakozóra? Van valami tuti módszer, amit nem ismerek?

Hiába írod, hogy nem volt olcsóbb, mint a bolti. De az volt. Konkrétan: rossz dvd = 0ft, sata kábel volt otthon, = 0ft, sata tápkábel rossz tápról levágva = 0ft, idő = 0ft. Nem eladásra építettem és nem is kiállításra. Ha tudsz érvet mondani, ami miatt a "felhasználói élmény" csorbul, akkor mondj.

mod: Nem az garas foghoz verése miatt lovagolok rajta, hogy ingyér' volt, hanem elvből. Ha 2eft-ba került volna ez az alkotás, megvettem volna a boltit. De az semmi élményt nem ad, mikor összedugod, és működik. Annak az a dolga. De megcsinálni öröm egy ilyen holmit, amit meg tudok. És ezt a bolti sosem adja meg.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés