Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
richfuel
csendes tag
válasz mgTerminator #8785 üzenetére
Amit javasoltál magoldotta.
Köszönöm -
richfuel
csendes tag
Sziasztok,
Áttelepítettem a szervert egy erősebb hardverbe (csak átraktam a HDD-t a Windows-al együtt). Azt tapasztalom, hogy a stáblista fényképek csak részben jelennek meg. Mi lehet az oka?
Köszönöm, -
richfuel
csendes tag
válasz szmorepapa #3133 üzenetére
Samsung PLEX app 3.2.2 (2018.02.07 frissítés) + Tizen 2.4.0
Nekem is sok problémát hozott a frissítés.
A felirat okozza a problémát.
Amennyiben a beállításoknál a felirat égetése, "auto"-ra, vagy "csak képformátum"-ra van állítva, akkor némelyik film egyáltalán nem indul el.
Amennyiben "mindig"-re van állítva akkor minden film elindul.
Ekkor viszont a server transkódolni fog, vagyis kell az erőforrás.Másik nagy probléma hogy nem lehet "tekerni", mindig visszaugrik oda a lejátszás, ahol tartott.
Remélem, hamarosan frissítik az app-ot[ Szerkesztve ]
-
richfuel
csendes tag
válasz sugarforce #2910 üzenetére
OK, kösz, megvan, "Localized titles" kipipál, majd könyvtár "összes metaadat frissítése"
-
richfuel
csendes tag
Hogyan lehet beállítani, hogy egyeztetéskor az alapbeállítás a "The movie database" legyen, ne pedig a "Plex movie" ? A problémám, hogy a "Plex movie" ritkán hozza a magyar filmcímeket. Mivel már a könyvtár nyelve magyar, akkor szeretném, hogy a filmcímek is magyarok lennének. Hogyan lehet az egész könyvtárat a "The movie database" szerint újra frissíteni? Egyesével tudom, de nem szeretném több száz film esetén ezt kézzel végigcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
richfuel
csendes tag
Ezt nem tudom megmondani.
Annyit tudok, hogy (UPC) IPV6 mellett nem működött a port nyitási lehetőság. Átkértem IPV4-re.
(UPC fórumok alapján megoldás a port átirányítási problémára)
Manuálisan több port is nyitva van, így nem vagyok a torrent klienssel paszív módban, és a PLEX is online elérhető mauálisan nyitott porton keresztül.
(A PLEX server (nálam PC) statikus IP-n kell legyen, amihez a portok hozzá vannak rendelve)[ Szerkesztve ]
-
richfuel
csendes tag
válasz Devilstudio #1060 üzenetére
Váltanod kell ipv6 ról ipv4-re. A szolgáltatónál kell kérni. ipv4 alatt megjelenik a port nyitási lehetőség. Használd a my upc-t, vagy ha nincs, akkor hívd az ügyfélszolgálatot.
-
richfuel
csendes tag
Samsung smart TV (tizen) alatt elcsúszik a külső felirat, ha beletekerek a filmbe.Pár másodpercet siet. Amennyiben újból egy picit megtekerem visszaáll. Hasonlót tapasztalok Android app alatt is.
Mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest