Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclane_
aktív tag
Elfogadom természetesen, ha nincs megoldás(még ha az egy külső Xplay megvásárlása meg is oldja, de azért legyünk őszinték nehogy már ez legyen a megoldás a Plex szoftver problémájának a megoldására). Elvileg van, de nem működik. A direct play lenne az, illetve az .srt formátum használata bekapcsolva azt, hogy csak az image formátumot égesse rá a filmre. "Elméletileg" ez a működő megoldás rá. Itt a fórumon sem találtam értékelhető információt(nyilván nem a hozzászólók miatt), illetve végigtúrva a plex idevágó fórumait sem.
Nézzétek, ez egy "hobbi", szeretek ilyen DIY dolgokat csinálni és a maximumot kihozni belőle a lehető legtöbbet utána olvasva, ha valami nem megy, nem jutottam semmire, ezért gondoltam, hogy értő közösséghez fordulok. Azt kifejezetten sajnálom, hogy a kérdésem miatt felesleges hozzászólások keletkeztek, és nem is szándékozom a továbbiakban ezt gerjeszteni. -
mclane_
aktív tag
válasz sugarforce #5149 üzenetére
Nem vettem magamra, mert visszaolvastam. Vagy nincs ott amit keresek, vagy elsiklottam felette.
-
mclane_
aktív tag
válasz MasterMark #5146 üzenetére
Buffereléssel van gond. Nyilván a rpi nem bírja a transcodingot, ez nem is kérdéses, de a Plexnek sem kellene ráégetnie a feliratot, ha le van töltve a film mellé.
-
mclane_
aktív tag
válasz UberMutant #5144 üzenetére
Ez nem válasz a kérdésre.
-
mclane_
aktív tag
Sziasztok,
vettem egy LG tévét, és telepítettem rá a Plexet, a korábban médialejátszóként használlt raspberry pi3-ra pedig OMV került és tettem rá plex szervert is. Nagyon jól működne, ha nem lenne ez a felirat miatti transcoding. Borzasztóan idegesít, főleg úgy, hogy az Xplay tökéletes.
Bújom egy ideje a fórumokat, hogy van-e rá megoldás, de csak több kérdés merült fel. Arról van szó, hogy csak az image formátumú feliratokat kell ráégetnie a filmre, az srt kódolás nélkül megy. Emiatt feltettem a sub-zero ügynököt, ami letölti a feliratot, srt-ben meg is vannak a filmmel egy könyvtárban, a local asset a prio a sorban, de valamiért továbbra is kínlódik a transcodinggal. Működnie kéne? Vagy elsiklottam valami felett?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest