- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
ElGatto #7815 üzenetére
jaja, erre jutottam én is: mármint fórumokon ezt írták, hogy egy frissítés óta szenved vele sok ember
#7814: ja, nézegetem hogy a xiaomi android box-a 20 körül mozog... az annyira nem is vészes... gondolom úgy megy, hogy vezérelhető a hozzá kapott távirányítóval, vagy egyéb mobil eszközökről, mint smart tv-k esetében? holnap beleásom magam jobban a témába...
-
mephi666
nagyúr
válasz
ElGatto #7807 üzenetére
konkrétan mire gondolsz? ...az x360 jó ötletnek tűnt, mert adott az eszköz, pc meg majdnem 24/7-ben megy, így streamelhet, viszont ez a plex pár hónap alatt a 2. döfés volt, ami már nem megy megfelelően... az 1. a onedrive volt... (gondoltam felhőből jó lesz nézegetni a családi képeket/videókat, de ez sem megy már) ...ami maradt, az kb a yt, de nem lepődnék meg, ha az se menne pár hónap múlva x360-on... a legjobb lenne egy x1, de az nagy költség lenne hirtelen... 10-20közt egy alternatíva plex/onedrive/yt trióra tökéletes lenne
-
Viszlát
addikt
válasz
ElGatto #7598 üzenetére
TV-s appok esetén például az Atmos és TrueHD hangsávokkal van gondja a Plexnek, és a PGS feliratokkal is ugyanez a helyzet. Arra gondoltam, hogy talán az Xbox 360 esetén is hasonló probléma lehet, ha nem is pont ezekkel, de összehasonlítva a nem működő filmeket a működőkkel, szvsz ki lehetne szűrni, hogy mi okozza a problémát.
-
Viszlát
addikt
válasz
ElGatto #7556 üzenetére
Bár sosem használtam Xbox 360-at, a leírásodból úgy tűnik, hogy a video-, hang- vagy feliratsávval lesz összefüggésben a dolog. Próbáltad már ezek alapján kiszűrni, hogy mi a közös azokban amik nem mennek?
(#7557) m3gfigyelo: én is jártam így egyszer, csak az segített, hogy leszedtem a TV-ről az app-ot, újratelepítettem és az azonosítást is megcsináltam újra. Ha ezeket már megtetted, akkor sajnos nincs tippem.
-
Zοltta
senior tag
válasz
ElGatto #6056 üzenetére
Ilyesmivel én is sokat p*cs*ltem
Plexignore ami neked kell [link] itt leirják ,hogyan kell megcsinálni.
Idővel ha sokat foglalkozol a plexel már menni fog
(#6057) gyugyo79
Köszi, bár én alapból az alap plex webkialakitást használom bőven jó, felesleges, hogy ide oda rakosgatjuk a menüket szerintem ,de kitudja lehet hasznos is lesz a jövőben
-
deci
tag
válasz
ElGatto #5453 üzenetére
Szia!
Nem ismerem az xbox klienst de az audio résznél nincs olyan opció, hogy audió boost?
A feliratok méretét a szerveren belül tudod állítani web kliens/lejátszó , ezen belül felirat mérete és a felirat égetésnél meg válaszd ki a csak képformátumot, így normál külső feliratnál nem trankodol a szerver.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hálózati / IP kamera
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest